- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да споделя......
iskam samo da podelq................
sveti valentin e a nai-dobrite mi priqtelki sa v susedniq grad{v koito jiveqt}.............da ne govorim 4e edna ot tqh si pada po moom5eto koeto az tolkova haresvam.....i napravo me ubiva misulta 4e moje da sa zaedno taq ve4er................nqmam dumi....ne mi e tolkova za praznika,kolkoto za mom4eto v koeto sum vliubena........a i toi ve4e znae ,4e priqtelkata mi go haresva.....a za tova 4e az go haresvam si nqma predstava......nadqvam se da ne ste na moe mqsto nikoga.......
И аз се чувствам по абсолютно същия начин и те разбирам... само дето при мен е обратното - аз съм момче а тя момиче.Първоначално написано от D@rk_AnGeL
D@rk_AnGeL
Съществува вариант в който може да кажеш на момчето,че го харесваш.Не си ли се замисляла над това?Или много те е срам?
ima takuv variant. i mai tva 6te e nai pravilnoto da mu namekna 4e go haresvam.........a i az bqh spomenavala v predi6na tema ,4e edin negov priqtel{na mom4eto koeto haresvam}mi kaza 4e i toi si pada po men ,no tva be6e predi mesec .dva nqkude.......az utre otivam tam det sa te i subota nedelq pak sa tam.6te se opitam da mu namekna 4e si adam po nego.......
Не можеш ли днес в деня на влюбените?
Мисля,че би било в твоя полза.
А нямали да ти е гадно,че той ще празнува днес с друго момиче?
Може да се влюби в нея,това не е хубаво за теб![]()
az ne sam sigurna dali te sa zaeno.........prosto prepolagam 4e ako se sre6tnat te 6te tq {i o6te edno momi4e} 6te se prisuedniqt kum kompaniq ta na vuprosnoto mom4e ...a dnes da mu kaja 6te stne nelovko............
Аз ако съм на мястото на момчето и имам симпатий към теб,дори да са нищожни супер много ще се зарадвам,че някой си признава чуствата към мен точно на св.ВалентинЧПървоначално написано от D@rk_AnGeL
Трябва малко романтика![]()
ako moje6e da opravi ne6tata alkohola bih se napila mam nqma da stane........![]()
![]()
a i kato vijdam tolkoz 6tastlivi dvoiki savsem mi stava gadno.........
Много си го слагаш на сърцеА не трябва!!!
абе толко .... дали си видяла 20 - 30 по 2 = на макс 100 щастливи човека ... а другите няколко хиляди са старци, бебешори и отчаяни пубери ... я стига сдух ... и вярно алкохол съксПървоначално написано от D@rk_AnGeL
пускай youtube
![]()
otg na hooliganka89:
znam 4e mn obru6tam vnimanie na tva,no da ti kaja 4estno hlutnala sum zdravo po nego i nz ko da pravq...........ima6e dosta mom4eta koito mi predlagaha da stanem,no nz otkakto si padam po nego nemoga da mislq za drug.........
еми значи ся чакаш тоя да ти падне в очите и тогава ще се оправишПървоначално написано от D@rk_AnGeL
![]()
na dumi lesno zvu4i,no az 4akam da mi padne v o4ite ot meseci...........
Е, на твое място....има и много по-гадни ситуации.Но и твоята хич не е добра.Ами, трябва да кажеш на момчето, в което си влюбена, че имаш чувства, откъде знаеш, може би може да се получи нещо.Нека той избере така.Пък и той не знае за чувствата си, а когато човек знае, че някой има нещо към него може да се появи харесване, привличане.Лично на мен ми се е случвало.
Гледайте само да не си развалите приятелството с твоята приятелка, защото няма да си заслужава, ако държите една на друга.
am nniie dvete si obe6tahme kato az razbrah 4e tq si go haresva 4e nqma da se karame za koeto i da e mom4e.........vse pak sme nai dobri proiqtelki....ai az ne moga da q uprekvam za tva det tq si go haresva,vse pak ne tq a surceto "e re6ilo"
Първоначално написано от D@rk_AnGeL
абе знам какво ти е ... ама няма лек за това
психолозите казват макс 1 год ... което е супер обезнадеждаващо
искам да ти кажа да не униваш
просто се вземи в ръце и си се заеми с нещо смислено ...
Ето ти 2 ведри клипчета : ) :
http://youtube.com/watch?v=IZjMgbRUsZM
http://youtube.com/watch?v=EpRW8jh8AgY&feature=related
ami az se zanimavam s mn ne6ta..vuprosa e 4e se razseivam dori kogato pravq ne6ty su6testveno........prosto koeto i ne6ty da pogledna vijdam nego i samo nego.....mn mom4eta sa mi predlagali do sega{tezi koito sa mi dopadali predi},no az nemoga da otkusna pogled ot nego.nz za6to e taka.....predi si haresvah mn mom4eta navednuj dokato sega samo nego......