- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, как предпочитате..?
Това е въпрос само към момичетата:
-Как предпочитате да се държи момче което ви харесва (харесва вас - пояснявам защото има двусмислица..). Мило, да ви защитава и боготвори или закачливо, разсмивайки ви и т.н.
А до момчетата:
-От кой тип сте вие? Как се държите с момичето което харесвате?
Пуф не схващам въпроса да ме защитава или да се закача,какво по-точно означава това...не разбирам.Сорри
+1
Първоначално написано от Say It Right
най-добре е да се държи естествено,а не според мойте предпо4итания.всеки си има маниер и на4ин на поведение,това все пак е и един от критериите ,според които хората преценяват дали биха си допаднали.така,4е не е важно как искам аз да се държи,а да ми харесва естественото му поведение
mi 4stno kazano az vinagi sam si mislila 4e haresvam mom4eta koito se durjat milo,ama sled kato si namerih priqtel; koito e to4no takuv,osuznah 4e moije bi bih prepdo4ela mom4e koeto da e zabavno i zaka4livo...taka e po interesno may be![]()
Е, то не е само това, което описа...
Общо взето да се държи готино, да ме разсмива и да си личи, че ме харесва.А не да се прави, че не му пука за мен, защото това може да ме отблъсне само.
Аз предпочитам да ме защитава, да ме обича истински(най-важното), но да се прави на много важен пред приятелите си, както правят повечето момчета на крехката възраст 12-15 (горе-долу) и както пише в темата :7 начина, за да разбереш, че те харесва.Харесва ми да съм уважавана от момчето до мен. Преди бях писала, че не искам сериозна връзка, но вече искам, по този начин се чувствам защитена и т.н![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]
Това което аз съм писал е просто за пример не е задължително да е точно същото.. просто изразете предпочитанията си за характера на момчето.
Подбрах, к'вото ми трябва.Мило, да ви защитава; закачливо, разсмивайки ви и т.н.![]()
+1Първоначално написано от sapphirr
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Най-добре едновременно да е мил и закачливПървоначално написано от dark-energy1
![]()
да е това което еано държим на него ще го приемем къвто е
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1 напълно съгласна съмПървоначално написано от sapphirr
много точно казано...Първоначално написано от sapphirr
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Доста тъпо си эадал въпроса,човеко.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
хем да е мил хем да е гаден (ема в някфи граници ест..)от всичко по малко ..
![]()
Аз предпочитам да пуска повече закачки. Като преминем на следващия етап вече може и да ме защитава.
Държа се естествено...Ако тя не ме обича заради това което съм(положително и отрицателно) се губи целия смисъл...
Първоначално написано от kombarka
hm az nemoga da otgovorq na vaprosa no 6te opi6a moeto mom4e.toi se darji super s men
![]()
1.kogato sme zaedno ne spirame da se smeemvinagi ednia bazika drugia ili se zaka4a
![]()
2.mn mn e mil,razbira me,kogat mu kaja 4e ne6ty mi e zle i trqbva da ida v bolnicata toi napira da doidi s men vapreki moite otkazi![]()
3.m koeto e malko prekaleno...-vinagi iska da znai s koi sam bila,kade i kakvo sme prailiama to normalno sled kato pove4eto fr sa mi mom4eta
![]()
4.gotov e da prebii vseki koito me obidi ili me narani po niakav na4in(dori kogato skasali za edin mesec be6e se sbil s edin moi "fr" koito kazal 4e 6te me e*e
)
ta..taka tva e mom4eto s koeto sravnqvam vseki drug i ne otkrivam po dobri4ak ot nego![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...