.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

ХАРЕСВАМ ЛИ ГО, ИЛИ САМО ТАКА СИ МИСЛЯ?!?!?!

Много странно нещо ми се случи днеска...за някои тъпня...нз ...
    таа както си бяхме в кафенцето до даскало аз си чакам на опашката а 1 съученик си държи хотдога и не може да си отвори майонезата и моли своя фр но тои е зает и аз му го отворих и след няколко секунди му казах "Казва се мерси" и той "да,зн. щях да ти кажа." ииииии от днеска наобяд само за тфа си мисля и за него и от тая тъпа случка даже при мисълта ми се опреобръща корема...ма ...той е някав...сега сме 8 клас и се познаваме от сравнително малко време а и не сме си говорили кой знае кво...само съм мъ казвала отг на тестове и съм му помагала в контролни...вендъж му бях изкарала 6-цата и г-жата се усети и само се поглеждахме и подхилквахме....
    той има близнак и имам чувството че са адски различни...т.е. моя "той" е мн. по як от своя близнак но тва няма значение
    таааа тука нямам точен въпрос мааа...да си кажете мнението...той изобшо не е мои тип от това което съм видяла досега, но може би не го познавам........таа харесвм ли го или само така си мисля...отговорете,ако,да речем сте на мое място 10х

Мега фен Аватара на Spider4eto
    хах любимия ми 8ми клас. И аз тогава се задявах с един от моя клас но уви нищо не каза. А аз се оказах влюбена и май 2 години го харесвах ама вече ми отмина Така че изчакай н е можеш веднага да кажеш. Аи се замисли дали като го видиш попринцип ти става яко и тем подобни.

ще трябва да изчакам до понеделник ...ама и ей сега само като се сетя за най дребното нещо свързано с него иии корема ми се обръща мн е странно...а иначе не съм си и помисляла за него...АААА im SOOOO damn confused... 6te vi pi6a kato re6a kvo izpitvam,a dotogava -vie pi6ete

Супер фен
    Град
    Панацея
    Това глупава лапешка история ли е или така си мисля? Кажете ми вие, моля Ви, Помогнете ми !!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Това глупава лапешка история ли е или така си мисля? Кажете ми вие, моля Ви, Помогнете ми !!!
    Честно казано ти си яко затъпелия/затъпялата,щот да кажем всеки 8класник е имал подобно случки..

->Явно са се появили някакви чувства към това момче,що пък не пробваш да видиш какво ще стане

Re: ХАРЕСВАМ ЛИ ГО, ИЛИ САМО ТАКА СИ МИСЛЯ?!?!?!

ми всеки човек на твое може да се почуства по различен начин + тва сама казваш,ч е не е твой тип
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Просто моментно влечение

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Честито ти си влюбена. Но внимавай - любовта между съученици е нещо много рисковано, защото като / ако се привържете и се разделите след това ще ви боли и трудно ще се забравите понеже ще се виждате всеки ден. Печели по силния духом. На твоя отговорност е това !

Мега фен Аватара на koalka
    Определено го харесваш. Не може да ти се обръща корема, а да си безразлична.
    Иначе трябва пак да го заговориш и въобще повече да говорите, за да те опознае и да му покажеш чувствата си.

Град
    Враца
    Ми от написаното определено мисля, че го харесваш... спор няма А и е нормално... нов клас, нови хора...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    hmm Да не би случайно да си руса!? Или просто блондинка по душа... Ние няма как да знаем дали ти го харесваш, щом и самата ти незнаеш...

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми от написаното определено мисля, че го харесваш... спор няма А и е нормално... нов клас, нови хора...
    offline forever!

mii po4ti rusa sym,da...
    mi o6te v na4aloto napisah 4e na nqkoi temata 6e im se stori typa... sry za tqh,moje da si spestqt typite comments...a za moito mom4ee...malko trudno da se sblijim 6ot toi se vla4i s edna grupi4ka mom4eta koqto e absolutno nepromukaema so...be ne znam...6e prava kvot mi doide na syrce next week kato se vidim s nego

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    увлякла си се,ще ти мине
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

dneska poludqh...samo go gledah prez cqloto vreme...toi sy6to me poglejda6e dosta 4esto...govorihme si .............................. neeee nz...samo da ima6e na4in da mu pro4eta mislite...6toto moje i da se zablujdavam i posle da se okaje 4e sym si vaobrazqvala i da ser azo4arovam :@ NZ!!!

Ъъъъъъ
    мммммм

Имам странното чувтство, че ние не можем да ти кажем кой харесваш, кой обичаш , кой мразиш и т.н.
    Ти си знаеш най-добре...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SmeX
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Честно казано ти си яко затъпелия/затъпялата,щот да кажем всеки 8класник е имал подобно случки..

->Явно са се появили някакви чувства към това момче,що пък не пробваш да видиш какво ще стане
    +1
    П.П. И аз съм 8ми клас и бях в подобна ситуация ама моми4ето няяше близна4ка

--------------------------------------------------------

мм бати и темата ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ми явного харесваш

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Случката с майонезата е супер романтична-ахахахаха

Защо някой неща ги пишеш на английски?
    Ако всеки почне да пише на някакъв друг език,какво мислиш че ще стане тук?Полиглот ?

Цитирай Първоначално написано от the-gaby-girl
    таа както си бяхме в кафенцето до даскало аз си чакам на опашката а 1 съученик си държи хотдога и не може да си отвори майонезата и моли своя фр но тои е зает и аз му го отворих и след няколко секунди му казах "Казва се мерси" и той "да,зн. щях да ти кажа." ииииии от днеска наобяд само за тфа си мисля и за него и от тая тъпа случка даже при мисълта ми се опреобръща корема...ма ...той е някав...сега сме 8 клас и се познаваме от сравнително малко време а и не сме си говорили кой знае кво...само съм мъ казвала отг на тестове и съм му помагала в контролни...вендъж му бях изкарала 6-цата и г-жата се усети и само се поглеждахме и подхилквахме....
    той има близнак и имам чувството че са адски различни...т.е. моя "той" е мн. по як от своя близнак но тва няма значение
    таааа тука нямам точен въпрос мааа...да си кажете мнението...той изобшо не е мои тип от това което съм видяла досега, но може би не го познавам........таа харесвм ли го или само така си мисля...отговорете,ако,да речем сте на мое място 10х

Брей значи си му подала майонезата и си се влюбила в него аре стига бе как и при мене не дойде някое момиче да ми отвори майонезата и да се влюби в мене ...
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Цитирай Първоначално написано от the-gaby-girl

Брей значи си му подала майонезата и си се влюбила в него аре стига бе как и при мене не дойде някое момиче да ми отвори майонезата и да се влюби в мене ...
    И аз така искам

--------------------------------------------------------

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Влюбена си,честито
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

не мога да спра да си мисля за тва момчее :@
    ма е мн тъпо щото той ходи с 1 групичка дето сааа мн големи тъпаци ма той не е такъв и дори не мога да си говоря с него шото се някой др ше ми се заяде :@ както и да е...ИСКАМ ГООООО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си