.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Харесвам едно момиче , но не знам как да и го кажа

Аз съм на 16 години и уча в Стара Загора, но през ваканциите ходя в София. Това лято една вечер в нашата компания се появи едно ново момиче. Аз я бях виждал и преди и съответно се познавахме , тя е една година по-голяма от мен .Тя започна да идва при нас всяка вечер и с течение на времето аз започнах да я харесвам . От лятото мина около половин година и ние с нея си пишем по скайп , на аз сам в Стара Загора , а тя в София.Всеки път щом говоря с нея дълго време след това съм отнесен на някаде , немога да мисля за нищо друго освен за нея . Ако има някой да ми каже каво да правя , нека ми пише.

отивай в софия да я видиш и поддържай връзка в скайп но прибързвай не и го казвай директно

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем да освен да отидеш до София и да я изненадаш друго не мога да се сетя което да направиш,но тай като си на 16 мисля,че може да имаш проблеми с ваще да ходиш до там, малко е далечко от СТЗ

Град
    София
    Да и го кажеш по чата от такова разтояние минимален шанс, но подържай конткти с нея при първа възможност да отидеш в София се виж с нея за повече време излезте лафете си може и да имаш успех и да се получи м/у вас. Но ще ти е доста трудно от такова разтояние да поддържаш връзка (казвам ти го от личен опит).
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

това е добра идея , но има един проблем ,аз съм още на 16 и наще няма да дадат да патувам когато я си реша

Цитирай Първоначално написано от energy_9206
    това е добра идея , но има един проблем ,аз съм още на 16 и наще няма да дадат да патувам когато я си реша

сорка тогава мазни им се кажи им за момичето ... ако са либерални ще постигнеш своето

Мега фен Аватара на koalka
    Запитай се дали при евентуална връзка вие ще се чувствате добре, най-вече ти...

Все пак само виждане през ваканциите ми се вижда малко.Трябва да решиш дали въобще има смисъл да й казваш за това, че я харесваш.
    Иначе, ако ще го правиш, направи го на живо, когато сте сами.

Град
    София
    подържай си връзка с мацката и се някога ще отидеш до София
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Град
    somewhere in space:))))
    am tq da ti e namekvala 4e te haresva?{ili prosto 4e ima simpatiq kum teb}

ние няма да се виждаме толкова рядко. аз ходя в софия поне по веднъж на месец или през 2-3 седмици. а проблем ли е че е по-голяма

Град
    vurastta ne e problem........vajnoto e dali tq si pada po teb...ako se haresvate vzaimno nqma preblem......ako ne e glupa4ka nqma da i puka 4e si 1 godina po maluk......

Мега фен Аватара на koalka
    ние няма да се виждаме толкова рядко. аз ходя в софия поне по веднъж на месец или през 2-3 седмици. а проблем ли е че е по-голяма
    Е, тогава няма проблем.
    Въпроса беше да не е много рядко.Иначе една година(или две макс) според мен не е проблем.Но както казах и по-горе - задължително й го каже, но да е насаме.

а може ли да ми кажете какво да направя : да я попитам да и кажа да че я харесвам или да я попитам дали иска да станем гаджета

Град
    kaji na nqkoi ot priqtelite ti koito ima po 4est kontakt s neq da q pita dali tq ima nqkakva simpatiq kum teb i posle ti si na hod..........

мерси , но ако може още съвети .pls

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз това ти казах,че си малак.
    Кажи й нещо от сорта на това,че я харесваш дали може да се получи нещо между вас...Тва с гаджетата е малко демоде когато бях на 13 така се питаше,а сега съм на 18...значи смятай колко отдавна така се е питало

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Мнението ми няма да ти хареса но все пак ще го изкажа.

Опитай се да забравищ мацката защото връзка от разтояние няма кой знае колко голяма перспектива и дори и да се получи нещо вие ще се карате доста.Сълзи нерви повече от обикновеното....няма смисъл.Ще се виждате през ваканциите а те не са много.Просто я забрави защото иначе ще е по-лошо и за двамата защото ще се наранявате доста

Опитай се да забравищ мацката защото връзка от разтояние няма кой знае колко голяма перспектива и дори и да се получи нещо вие ще се карате доста.Сълзи нерви повече от обикновеното....няма смисъл.Ще се виждате през ваканциите а те не са много.Просто я забрави защото иначе ще е по-лошо и за двамата защото ще се наранявате доста

опитах се да я забравя но не можах . тя не ми излиза от главата , като дълго време не я виждам ставам раздразнителен.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

опитах се да я забравя но не можах . тя не ми излиза от главата , като дълго време не я виждам ставам раздразнителен.
    Явно имаш вирус на име София

имам вирус от любов към нея . това е проблема , а не София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си