.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на miShle

Захвърлени надежди ...

...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Честито. Тибеше буфер и оТдушник (техническа грешка) за емоции.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Честито. Ти беше буфер и одушник за емоции.
    +1 мхм

Одушник?! втф? отдушник да нямаш предвид?!

_miShlence_ много гадно е станало, но няма смисъл да ти го казвам.. По-добре намери начин да се върнеш на земята пак и да си щастлива (можеш да си щастлива и без да има момче до теб все пак).

Мега фен
    Град
    София
    Еми и такива неща се случват.Само не се вкарвай във филми.Това,че тоя и оня са те раэочаровали,не е повод да се превърнеш в монахиня ,или пък да се правиш на недостъпна,да ревеш по цял дени прочие.Беэ иэлишни драми,е по-добре.Та така.Случило се е вече,нямаш какво да направиш.Продължаваш напред,дори и да ти е гадно и това е.А и какво като е `точно днес`???Днес е един обикновен ден,като всички останали Е,да-Трифон Эареэан е ,но какво толкова? Тъкмо един хубав повод да се почерпиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми и такива неща се случват.Само не се вкарвай във филми.Това,че тоя и оня са те раэочаровали,не е повод да се превърнеш в монахиня ,или пък да се правиш на недостъпна,да ревеш по цял дени прочие.Беэ иэлишни драми,е по-добре.Та така.Случило се е вече,нямаш какво да направиш.Продължаваш напред,дори и да ти е гадно и това е.А и какво като е `точно днес`???Днес е един обикновен ден,като всички останали Е,да-Трифон Эареэан е ,но какво толкова? Тъкмо един хубав повод да се почерпиш.
    mnogo dobre napisano !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    плд
    не си само ти и на мен ми се случи същото ей така сичко беше перфектно и изведнъж сичко се срина прас и бум
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Съвет ... стани по нее*ателна
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Еми... кЪк да ти го кажа..
    Ще се наложи да го преживееш това
    И повече не "отваряй сърцето си" ей така...бъди сигурна, че другия човек изпитва много силни чувства към теб...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Живота е пред теб! Не се вживявай толкова много а бъди повече непукистка.Бъди убедена когато се обясняваш на някого влюбов и опознай напълно характера му детайлно за да не се получи подобен фал.А относно момчето-забрави го ще има други момчета в твоя живот

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Живота е пред теб! Не се вживявай толкова много а бъди повече непукистка.Бъди убедена когато се обясняваш на някого влюбов и опознай напълно характера му детайлно за да не се получи подобен фал.А относно момчето-забрави го ще има други момчета в твоя живот
    +1

Сега ти е трудно, но ще го превъзмогнеш.

Успех и сила.

Супер фен Аватара на miShle
    Хех благодаря ви много .. Днес вече е нов ден и мисля съвсем по различен начин .... Просто вчера ме е боляло днес вече не ми пука ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Хех благодаря ви много .. Днес вече е нов ден и мисля съвсем по различен начин .... Просто вчера ме е боляло днес вече не ми пука ...
    Точно така трябва да расъждаваш,ако си слагаш всичко на сърцето до като станеш на 20 ще си няква откачалка с куп котки у вас на които ще говориш и шиеш дрехи
    Споко живота често ни прави такива номера,не трябва да приемаш тези неща като вид наказание или нещо подобно тва си е част от ежедневието нямаш си представа сега колко хора по света се чустват точно като теб.Има и един друг куп хора които сега са още по-нещасни от теб които са загубили любим човек не заради раздяла,а заради нещо много по-страшно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си