.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с момиче...

Значи имам следния проблем: има едно момиче , което адски ми допада , но ми е трудно да разбера дали чувствата са взаимни... Преди това съм ходил с 2 момичета , но там нещата не бяха същите , защото просто не съм изпитвал такива чувства към тях. С нея нещата са много по-различни ... с всяко друго момиче говоря спокойно и нямам никакви проблеми , но когато тръгна да говоря с нея всякаш забравям да говоря Та ако може да ми дадете някакви съвети да преодолея това и понякакъв начин да разбера дали изпитва нещо към мен ? Събирали сме се заедно в една компания , но все немога да се реша да я заговоря в този момент ..

И аз сам така само че преди не сам ходил с две момичета .А и нямам проблем да я заговоря само че тя май харесва един друг приятел и сега се чудя кво да направя да си я спечеля ?

Цитирай Първоначално написано от hris08
    И аз сам така само че преди не сам ходил с две момичета .А и нямам проблем да я заговоря само че тя май харесва един друг приятел и сега се чудя кво да направя да си я спечеля ?
    Ми аз имам чувството , че с предишните 2 съм ходил просто , защото другите ми приятели имаха гаджета и аз да не съм по-назад ... Но сега е различно

Цитирай Първоначално написано от hris08
    не си девствен нали ?

На ко0лко0 си?Излесте на диско0тека нещо0 тако0ва и я разцелуваййййййййййй

Ми вече с приятелката ми ходим г/д от 2.5месеца и всеки път като я зърна дъха ми не иска да излиза от тялото,оставам без думи.А иначе съм много овщителна личност като почна да говоря не мога да се спра .Но след 2-3 целучици се отпускам. Така,че не се притеснявай толко лека,по-лека да не я притиснеш и всичко си идва на мястото

Мега фен
    Град
    София
    Ти па сеедно от Марс падаш,ебати.
    Ми как да раэбереш?Например с един раэговор с нея.Говорите,каэваш и кво,що и ще раэбереш дали чувствата са споделени.И не ми каэвайте,че с раэговор е тъпо,смотано и еди кво си.Щото хубаво,може нещата да эапочмнат и беэ раэговор-с некоя целувка,милувка и тн ,ама друго си е да се иэяснят нещата с малко говорене.Пък и при вас явно няма да стане иначе,така че просто говори с нея.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мисля,че автора е много млад поне на 10 е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си