- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем?
За кои от вас е проблем бялото течение по време на секс ?
проблем = да ви развали насладата и удоволствието (ако мога така да се изразя)
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Tva vps k1m mom4etata ili k1m momi4etata e?
към вси4ки
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Ami za mene ne e tva e kato dop1lnitelno uvlajnqvane..........ddz 6to tebe pritesnqva li te
?
(think)
Първоначално написано от faxy
то си е такова ... обаче момичетата много бъркат вие не стели чели книжки и глупости в нашо време има толкова много неща сега когато ти теще жълтичко от вакината не е бяло течение това е вагинален секрет и кгоато правиш секс а дори и да не правиш секс дори и само да се натискаш при възбуда се появява също както каза допълнително Овлажняване .... бялото течение е вид инфекция не е просто ей така .... не мога да разбера що не ги употребявате като хорта тея две понятия!?
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Защо да е проблем? Според мен не е.![]()
1-во: мирише ужасноне мога да правя френска ако момичето има бяло течение дори и да се измие миризмата много трудно се притъпява
2-ро: секс по време на бяло течениеако някой направи грешката да го направи и то без кондом си гарантира инфекция. а и със кондом просто като знам, че може да и потече докато го правим ми се убива желанието
![]()
3-то: не правете секс ако партньора/ката ви имат бяло течение първо нека им спре![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Не бе авторката не се е изразила правилно. Тя имаше в предвид да се е подмокрило момичето не да има бяло течениеПървоначално написано от ZaRiBeN
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ако говорим за бялото течение е проблем,защото това е инфекция...а пък са така нареченото "подмокране" когато например момичето се възбуди не е никакъв проблем
Естествено,че е проблем...бялото течение е инфекция, болест и трябва да се лекува,защото не е безобидно и може да доведе до по-серизни проблеми! Бялото течение е согнал,че нещо не е наред.
А ако става дума за вагинален секрет, не знам защо да е проблем. Без този секрет не може. Липсата му също говори за някакъв здравословен проблем.
..::It seems one thing has been true all along:
You don't really know what you got 'til it's gone::..
naprotiv govoria si to4no za BIALO TE4ENIEПървоначално написано от &ILoveU2
a i momi4eto kato se podmokri te4nostta e beleznikava po4ti bezcvetna ne biala taka 4e 6tom sum napisala bialo te4enie iavno imam tva vpredvid
+1 Ima secret, koito izliza dosta gust i bql ponqkoga ot vuzbuda, no ako govorim za Bqlo techenie kato bolest emi kakvo moje da mi e mnenieto za bolestiteПървоначално написано от ville baby
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Най-вероятно инфекция,причинена от Candida Albicans.Не е съвсем безобидна с оглед на това,че са МНОГО упорити.Иначе са безобидни.Отиди на гинеколог да ти вземат секретИ ще ти назначат лечение
![]()
Е как да не е проблем бялото течение не мога да разбера! Естесвено,че е проблем! В смисъл... ти ако имаш такова защо не си на лекар? А още по-тъпо е ако го правиш без презерватив и заразиш партньора си.
abe az pitam za koi e problem hora 4etete postovete to4no
az pitam za koi ot vas e problem ako triabva da pusna nova tema az ako imam li4no za sebe si problem nai-malkoto 6te otida na lekar niama da pitam niakoi si vuv forum pitam vi ot liubopitstvo na kogo mu pre4i i na kogo ne
Az li ne se izraziavam pravilno ili prosto nikoi ne mi razbira vuprosite?????????
awe ne znam dali e priqtno, no shte si formuliram otgowora taka: ako trqq da izbiram sys ili bez techenie - she izbera bez![]()