.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обичам ли го ... или не

УУфф моята история е дълга. Познавам се с най-добрия му приятел.. но той ме харесва (най-добрия му приятел) в скайп си говорим на мило, а когато се видим нз защо не ми обръща внимание . Постъоянно ми казва че ме обича.Един ден аз го попитах, а тпй ми каза "как мога да те обичам като не те познавам, виждал съм те само няколко пъти в даскало " Аз му се разсърдих, но после разбрах че съм направила голяма грешка, и че рядко момче може да ти каже истината .. И сега незнам какво да правя. Той ме кани на кафе.. но аз не ходя и се сърди Вече и аз незнам дали ще стане нещо между нас.Моля ви помогнете ми.Наистиан сам в трудно положени е
    gOlqm slaur

теди

Моля ви помогнете миии спешно е наистина
    gOlqm slaur

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Или днеска нещо не съм в ред или просто хората не се изразяват както трябва ... С на кой най-добрия приятел се познаваш, кой те "обича" и кой ти се сърди ??
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    там където си излишен!
    мацка ако имаш чувства излез с него нищо не пречи да опиташ а и както прочетох според мен ще излезе и то голямо \/ но това дали ще се получи зависи от ТЕБ успех и дано земеш правилното решение което мисля знаеш кое е
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Аз искам да те питам на кокло години си?
    ..::It seems one thing has been true all along:
    You don't really know what you got 'til it's gone::..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми приеми му поканата бе.. Хем боли, хем сърби, баси..

Животът е адът описан в Библията!

Приемаш поканата...Всичко минава гладко,живота си продължава кво толко го мислиш!!!Но не можах да разбера едно нещо.Имаш гадже,добре и сега излиза,че обичаш най-добрия му приятел диагнозата е тежка. Но виж съвета ми малко по-горе ,ай успех

Цитирай Първоначално написано от p0liner0
    Или днеска нещо не съм в ред или просто хората не се изразяват както трябва ... С на кой най-добрия приятел се познаваш, кой те "обича" и кой ти се сърди ??
    абе и аз не разбрах...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

как ние можем да ти кажем дали го обичаш или не?

и ти не знаеш какво искаш ... и той не знае какво иска ... никой не знае какво иска такаче виж те се говорете и решете какво ще правите!

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Този въпрос трябва да го зададеш на себе си,а не на нас?
    Сигурно си някое лапе на 12-13г,че да не знаеш какво изпитваш

Мега фен
    Град
    София
    Трудно положение? Ахахаххахахахахахахаа
    Е,да ,всъщност наистина е трудно да не энаеш какво искаш.Даже това е едно от най-трудните неща.
    Аэ лично не мога да ти кажа какво искаш.Мисля,че никой не може да ти каже.Така,че ще иэбегна всякакви съвети.Ще ти кажа само,че си се иэкаэала много неадекватно и ,че си лигла
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В друга тема вече споменах,че преди години си загубих магическите възможности иначЕ сега като светавица щях да ти кажа да го обичаш или не...ама сорри вече нямам такива способности

Mi izlez s nego moje puk da se polu4i ne6to :P

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от Black Tears
    Този въпрос трябва да го зададеш на себе си,а не на нас?
    Сигурно си някое лапе на 12-13г,че да не знаеш какво изпитваш
    Ще престанете ли с нападките? Не е задължително да си на 10, за да си объркан и да искаш всичко да е перфектно... на 17 съм и какво? Пак не мога да си изясня чувствата. И не мисля, че съм единствената.
    По темата: Момиче, излез с него преид да е твърде късно... Сигурно се притенсяваш, но може би като излезете ще осъзнаеш какво чувстваш...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Re: Обичам ли го ... или не

Цитирай Първоначално написано от tedi.94
    УУфф моята история е дълга. Познавам се с най-добрия му приятел.. но той ме харесва (най-добрия му приятел) в скайп си говорим на мило, а когато се видим нз защо не ми обръща внимание . Постъоянно ми казва че ме обича.Един ден аз го попитах, а тпй ми каза "как мога да те обичам като не те познавам, виждал съм те само няколко пъти в даскало " Аз му се разсърдих, но после разбрах че съм направила голяма грешка, и че рядко момче може да ти каже истината .. И сега незнам какво да правя. Той ме кани на кафе.. но аз не ходя и се сърди Вече и аз незнам дали ще стане нещо между нас.Моля ви помогнете ми.Наистиан сам в трудно положени е
    няма как да разбереш докато не излезнете...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си