.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Някакви насоки PLS PLS Pls mnogo

Segaaaaaaaaaaa dnes sme Sv Valentin i kvo staa predi 15 min mi pisaha v skype.....koi biv6eto gadje..Koq e tq li?Edna koqto mi sloji block v skype predi okolo 1-2 meseca 6toto sporehme tva dali s1m i batko ne(pri polujenie 4e az s1m s 10 meseca po-golqm)...Ox xopa neznam kvo da pravq....Kogato vidqh 4e tq mi e pisala i nemojah da povqrvam...Stomaha mi se svi na topka,liceto mi zapo4na da gori....Kato nqkoe malko dete,i postoqnno gledam dali m ie pisala...Mamka mu mai pak q haresvam...KAjete mi kvo da praq molq vi se iskrenno

ти я блокирай и аз блокирах днес 1 момиче ... ама ми пределя кофти

Ама вие гаджета по скайп ли сте само? И в даскало примерно показва ли ти, че те харесва (в което СИЛНО се съмнявам, де)

rpwedi bqhme gadjeta PREDI 6-7 meseca,ima6e period za okolo 1 mesec kogat bqhme nai-dobri priqteli si4ko si kazvahme,ama.....si4ko ruhna izvedn1j

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    rpwedi bqhme gadjeta PREDI 6-7 meseca,ima6e period za okolo 1 mesec kogat bqhme nai-dobri priqteli si4ko si kazvahme,ama.....si4ko ruhna izvedn1j
    Ооо, абе лигла. Я, я блокирай!

абе блокни я

Абе и аз като всички мисля,че един явен блок може да я накара да се замисли и да се гръмне

offfffffff seki kazva blockni q i posle usmivki...Daite seriozno,a i ne msilq da padam na neinoto nivo da q blockvam,prosto tva e nai-dolnopto koeto moga da napravq sprqmo neq...Az pitam dali da zpao4na pak da si kontaktuvam s neq ili prosto da q ignoriram

aaaaaaaa i d1rja da spomena 4e predniq den az,moq priqtel i neinata priqtelka 4atihme i az tam kazah 4e mai haresvam druga...I neznam dali haresvam taq drugata,neznam dali ahresvam taq deto ma be6e blocknala...Ni6to enznam,neznam kakvo da napraq,napravo.......

Тя според мен ти писала защото си е помислила, че ти си я забравил и няма да и тичаш вече по гъза, и иска да ти напомни за себе си.....бахти, не знаех, че това още върши работа....ти на 10 ли си ве? Блока му е майката...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ami ne s1m na 10 na pove4e s1m,no msiql 4e 6te se s1lgasi6 s men 4e kogato obi4ta q ima ne sa vajni godinite,a lubovta..Az predi q obi4ah i i v1rvqh sled g1za i,sega nz dali q obi4am....I da ti kaja na 16 s1m,no lubovta kogato doide ne pita na kolko si :P

Град
    там където си излишен!
    ем пч кат нзз нищо кво тогава говориш изопщо или искаш едната или не или ще си говориш с ния или не малко е тъпо да ни питаш нас какво да правиш та ти даже нз кво искаш как казват хората то му се допикало а решило че му се д*ебало
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    somewhere in space:))))
    awe tq samo kogato i trqbva6 ,mai samo togava te tursi,a?

Град
    там където си излишен!
    ова го решаваш ти и твоето сърце прецени дали тя заслужава това и дали си струва изобщо
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

mai mai i az 6toto uj mi e priqtel,6toto mi e bila biv6e gadje,6toto......... se i ugajdam,mai taka stava...

Очевидно работата е сериозна... Щом те е блокнала, защото сте спорели кой от вас е по - голям Изчакай малко, за да видиш как ще се държи тя с теб и после действай, каквото ще предприемаш.

Любов на 16 = разбеснели се хормони (голяма съм романтичка,знам... ) . Ами аз чесно казано не бих се занимавала с такова момиче, и както някой малко по-нагоре каза, тя да не би да те търси само когато и трябваш? Ама това си е твой избор все пак са си твоите чувства... Ади успех

samo 4e az neznam kakvo 4uvstavm,neznam kakvo da napravq,da zapo4na pak da korespondiram s neq i pak da se vlubq v neq i tq da mi kaje 4e iska da sem samo fr i....Of neznam 6e vidim....

Ами човек аз ти казах - аз бих и теглила една бърза къса и тфа там...ама нз ,ако я харесваш чак толкова мн може и да си струва да опиташ пак...а м/у другото тя сега има ли си фр?...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    ти я блокирай и аз блокирах днес 1 момиче ... ама ми пределя кофти
    Пфф, ако я блокира, ще направи още по - скапано... От блок-а няма по - тъпо нещо Както ни разказа днес класната - просто блокираният ще му стане по - гадно... не на мен, щотоооо аз не падам до тва да блокирам някой Правя гадно, като си се чувствам победител Ааааа, и да... и на мен ми се е случвало като един да ми пише, и всичко да ми причернее Особено преди около месец... лелеее... като ми писа, и щях да припадна Много съм била зле
    П.П... аз съм блокираното момиче

Ами според мен не и обръщай внимание!Кат та харесвала щеше остане при тебе и тфа е!Явно ся няя кой и угоди и ай понеже знай че ти може и да може да и угодиш и готово намери си гадженце.Според мен не я блоквай но не и обръщай внимание.
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Град
    на ЛуНаТа
    Като я блокнеш ще разбере кво е загубила... и ще ти се моли на колене пак да сте заедно
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от hisy
    Като я блокнеш ще разбере кво е загубила... и ще ти се моли на колене пак да сте заедно
    За какво изрови тая стара тема бре Фев 14, 2008
    ACϟDC

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дааа тая тема е по стара и от мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си