- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя :S
Moqta istoriq ne e mnogo interesna , no sum mn oburkana i molq za suvet!Znachi momcheto koeto haresvam se poznavame ot mnogo vreme i sme mnogo dobri friendi.Izvednuj neznam kakfo stana i zapochnah da go haresvam i sega nqmam smelost da mu kaja.Kak da mu kaja?Az acki mnogo go ubicham no znam che ako mu kaja shte si promeni otnosheniqta si kum men ili shte prieme ili veche nqma si govorim i prosto neznam.Mnogo sum oburkana pomognete mi pls!![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
zamisli se na koe pove4e durji6:napriqtelstvoto vi ili na tova da ste gadjeta......
Вярно е...Първоначално написано от D@rk_AnGeL
Във всички слуачи приятелствтото ти няма да бъде такова каквото е било, а пък за принзанието: само недей изведнъж...бавно, но така че да не се уплаши, когато признаеш...
+1Първоначално написано от D@rk_AnGeL
Пълни глупости.Първоначално написано от D@rk_AnGeL
Напротив.Нямо по-хубаво от това с гаджето ти,на първо място да сте приятели.То всъщност ти как си представяш гаджето си-като един човек,с който само си е мласкате и си раэменяте комплименти?Еми,така не става.Много е хубаво първо нещата да тръгнат приятелски,а после вече да се стгине и до друго.Така хората си имат по-голямо доверие,чувстват се по-блиэки...абе кат цяло е яко.Така,че момиче,ако мислиш,чме може нещо да се поллучи,действай.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Кажи му директно няма какво да намекваш мъжете мразим намеците(когато става дума за изразяване на дадени чувства).
Eventful past is everclear.
+1Първоначално написано от FaHrEnHeit
Ami poprincip az iskam stane neshto dori i za kratko no iskam se pak vinagi da e do men i kakto dosega da me podkrepq vsmisul ako skusame si ostanem fr shtot ne si vijdam jivota bez nego.Toi prosto mi pomaga za sichko durji na men i taka ;] A za men da sme gadjeta ne oznachava samo da se mlqskame i taka za men znachi se obichame istinski i si imame doverie!
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Като си маце за милиони, продай се и му подари скъп подарък![]()
Пускай му отделни сигнали и му следи реакциите. Ако и той започне да ти прави намеци, говори с него.
mi i az sam to4no v takova polojenie s edin moi priatel gonim se i vse ne se stigame.Pravim si nameci flirtyvame,ma...ni6to samo tolkova.ma az sam inat i si traikam.Neka toi pravi kra4ka kam lubovta prav...
Е при мене няма как напрай първата крачка щото той в момента леко страда за бившата си щтот тя се тъпчеше с успокоителни и така и неискам да го претискам мн мн
Първоначално написано от Presley`n`Sum
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!
аз винаги така се опитвам да се сприятеля с момичето което харесвам и когато дойде момента да се съберем..тя казва че и е по-хубаво да сме само приятели...![]()
Това, което не ме убива...ми е*ава майката!
AZ prosto iskah da kaj 4e ako durji pove4e na priqtelsvoto neka si otanat samo riqteli......tq sama kaza 4e i e mn dobur fr,a i ako primerno trugnat vse nqkoga posle 6te se razdelqt i togava ne se znae6 dali 6te zapazqt priqtelstvoto si..........Първоначално написано от Presley`n`Sum
Еми , по-добре му кажи, може пък да излезе нещо! Няма да ти е по-добре ако не му кажеш и се преструваш на приятелка като чувстата ти са по дълбоки! Успех!
Съгласна съм с това мнениеПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Ти си прецени по кой начин да действаш. Ако е срамежлив действай с намеци, иначе може да се уплаши. АКо е от отраканите давай смело напред. Някой преди мене каза че мъжете обичаме директно да ни се казва всичко и е много прав. Успехи !
Mersi mnogo na vsi4ki![]()