.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен

Много гадно ми стана,просто искам да си излия душата предвас

Ами ситуацията е следната.Значи моят клас е доста луд и тъп и аз не се вписвам много в обстановката така да се каже.Не се занимавам много с момичетата.Ние така и така сме само 7 момичета с мен. 5 от тях са си групичка и ходят навсякъде заедно. Само едно момиче не ходеше с тях и аз общо взето общувах най-вече с него.Но сега така се преобърнаха нещата, че то започна да се разхожда с тях, да се събират и тем подобни... И така стана, че и то влезе и в групичката им. И аз останах сама. Просто тя не беше човек, който обичам особено много, но поне бяхме спътници по съдба и си шушукахме и се разхождахме.А сега останах и без нея. Просто ми е много гадно и очаквам някакъв съвет от вас.. Вие идва ли ще можете да ми повогнете с нещо, но аз все пак да си излея душата пред някой

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    "Згововорна дружина, пранина повдига"-Ако трябва да перифразирам-Колкото повече, толкова повече.

Момичетата, като цяло имат изявен афинитет към това да сформират групички,така се чувстват по-сигурни и стабилни.Знаят,че ако една от тях подаде крак, има кой да я измъкне.Именно това е и повода за да се обединяват.Кофти е, че ти не си намерила място сред момичета, ами с момчетата, какво е положението?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    В моя клас има момичета,които намират по-добра компания с момчетата Може би не ти харесват съученичките ти,но пробвай да поддържаш някви контакти с тях и да се мотаеш с тях дори само в даскало щото иначе е кофти да стойш сама някъде и всички други да си лафят
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    "Згововорна дружина, пранина повдига"-Ако трябва да перифразирам-Колкото повече, толкова повече.

Момичетата, като цяло имат изявен афинитет към това да сформират групички,така се чувстват по-сигурни и стабилни.Знаят,че ако една от тях подаде крак, има кой да я измъкне.Именно това е и повода за да се обединяват.Кофти е, че ти не си намерила място сред момичета, ами с момчетата, какво е положението?
    аууу за тях не питай просто...мене сложиш ли ме до момче за 3 минути-на следващата минута ще е без зъби кофти работа ама...туй е то живота наистина ми е адски кофти с туй положение

ami ti taka sas boi do nikade nqma da stigne6.dori i da ne sa ti mn priqtni momi4etata hodi s tqh govorete si ne6to i postepenno 6te mine6 ot tqhnata grupi4ka.ili im predloji da idete na kafence .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен
    ам аз в даскало ходя с тях ама е само дотам нищо повече...а те са си най-добри фр...толкова са си близки

МИла кофти ти е сигурно..... Ама единственото , което можеш да направиш е да се сприятелиш с някои хора от другите класове и да станеш по-близка с тях.....Или нещо като да минеш към известните...В нащо даскало е така...АКО нямаш фрс от твоя клас , се запознаваш с някви др хора от съседни класове , които са така да се каже "известни": , сприятеляваш се с тях и така....Аз имам доста френдс в училище , но все пак и най-добрите ми приятелки са от моя клас , но сигурно се чувстваш мн кофти Просто не се предавай , вирни нослето нагоре и им покажи , че за теб не е най-важното да си в тяхната групичка , покажи им , че на са единственият ти вариант и има много по-готини хора от тях

sega vidih v edna druga tema 4e si pisala 4e te te vikat navsqkude no ti im otkazva6 e da ama tova e na4in da se sbliji6 s tqh
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

ми виси с хората от другите класове като мен , ако не пробвай и ти да влезеш в групичката бъди мила и тн, може да осъзнаеш че някое от тея момичета е много свестно; а и помни даскало не е всичко
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Град
    Bikini Bottom
    Колкото повече, толкова повече.
    Тва си е моя девиз (и на Мечо Пух, ма той го видя от мен )
    По темата: Опитай се и ти да се събираш с тях. Ся няма кво да правиш сама по време на училище. Или с тях или с момичета от друг клас

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    chipi_kaoo-от истината боли, нали...?Аз съм крадла на девизи...няма да се лъжем сега...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пф,да ви имам и проблемите.
    Девойко(авторката),вместо да се чудиш с кой общуваш и с кой не-вземи и си научи уроците.Какво ти пука?!Та,вие сте заедно само,за да учите.Никъде не пише,че сте задължени да се разбирате.

Като вземете да се впрягате за едното нищо.

Ами и аз съм така, но щом вече има едно момиче, с което си близка - дефакто товята приятелка, върви при тях, стой където са, говорете си там и лека-полека и ти ще се присъединиш към грпичката - просто търпение. няма за какво да ти е гадно. Не си изгубила фр
    Memento moriendum esse!

те ако не те харесват
    няма как да им станеш приятелка...
    а щом нито с момичета,нито с момчета не можеш да имаш 'нормални' контакти
    значи причината е в теб ; )

Мега фен
    Хах ами те общуват с мен така да се каже, досега се шляех с тях, но просто не е същото, както преди. Не знам какво се преобърна Просто имам истински приятели, които не са в моето училище, но понеже съм заета, мога да ги виждам максимум веднъж на 2-3 дена а и като се замисля, почти целия ден прекарвам в училището Може да се каже, че се разбирам донякъде с момичетата от класа, искам да ходя с тях където и да било, но ме е страх да не почнат да говорят че съм била лепка, че съм се мъкнела все след тях...Досега не се е случвало, но ме е страх, че ако навлеза много в територията им, и това ще се започне

Мега фен
    много ми е кофти

Мега фен
    от ден на ден става все по-зле

Град
    Okinawa
    Просто се опитай да се впишеш в групата им..
    Ебаси само на мен ли не ми пука дали хората около мен ме харесват или не...Аз също нямам приятели в клас,но просто не ми допадат като личности,че да искам да се сприятелявам с тях..А и доколкото рзбрах от постовете ти май си 6 - 7 клас не ти остава много време с тях(разбира се ако кандидатстваш).

Град
    Bikini Bottom
    chipi_kaoo-от истината боли, нали...?Аз съм крадла на девизи...няма да се лъжем сега...
    Наистина боли, но авторката май нещата не са се оправили. Абе я се стегни. Нахъсай се, и ще успееш. Не дей да се самосъжаляваш.Опитай се да не се пречупваш Изяш ги с парцалките тея мърли

намери си приятели от съседните класове-а защо не пробваш да се присаединиш към компанията на момчетата(там е по забавно и няма интриги)
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Не се ограничавай до компанията на класа ти Има съседни класове, иимаш комшии/ комшийки, а и свободно може да си общуваш с момчетата. Погледни и към по-големите и по-малките класове Не се захлупвай. Света не се свършва с няколко патки от твоя клас.

ами отлично те разбирам и аз съм попадала в подобна ситуация горе главата колкото и да ти е гадно не им го показвай прави се че не ти пука че ти е супер и че не зависиш от тях много ще ти е трудно но не и невъзможно успех драга

Град
    Враца
    ей хора немоо ви разбера проблемите мамка му , където и да съм където и да съм ходил винаги съм си намирал приятели и познати , немоо е така да седа сам.. иди при тях седни примерно искай им лак там нещо е такива работи.. деа знам бъди по отворена

ми почни да се шегуваш,да говориш повече с тях
    да ги питаш дали искате да излизате
    ако откажат или пък не реагират добре и се измъкват
    просто няма смисъл

Аз в 5 клас И аз така бях,но се опитах да им вляза в групата те ме отхвърлиха но едно момиче ми се стори доста забавно и ся сме си бест френдс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си