- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 седмици с нея !
Искам да попитам , какъв ми е проблема ? Защо винаги , като тръгна с някое момиче , немога просто да се задържа повече от 2 седмици омръзва ми и я зарязвам...
Или пък ходя с някое момиче и при следващата по-хубава видяна от мен и с която знам ,че ще тръгна 90% и зарязвам момичето с което ходя!
Не искам да съм такъв само наранявам чувствата на момичетата ,незнам сега ,не съм пробвал ,но при новата ми връзка , ще гледам колкото се може повече да се задържа
![]()
хахс и аз бях така, само че аз издържах малко повече... :P ами когато срещнеш точното момиче, то ще ти задържи вниманието за повече време,споко. М/у другото на колко си?
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Еее имаш време,какво се притесняваш още от сега? То сега му е времето да живееш, по-натам като те фане оня малък гей с лъка и стрелите ще видиш ко е болка....Не,сериозно,според мен още не си намерил момиче,което си заслужава - щом даже вниманието не може да ти задържи за повече от 2 седмици...или това, или си бъдещ курвар....и в двата случая печелиш.... :P
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Как да разбера ,че момичето е точно за мен и , ще ми задържи вниманието ?
Според мен също не си срещнал точното момиче.Когато го срещнещ ще разбереш Ацки мн ше я обичаш и сичко.Ей аз мн пъти си мислех че съм срещнала точното момче и след 1 месец късахме така че чакай има време :P
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Да ,но така ще тръгнат слухове , той не е серьозен и т.н , а това не е в полза за мен![]()
И на тебе какво ти пука?
- Да не би да не ти издържат на чара, че някоя клюкарка им казала, че неможеш да се задържиш при една. Тъкмо ще ги стимулира да те променят.
Е да признавам, че първото им впечатление няма да е много бляскаво след като чуят нещо лошо но все пак ти държиш съдбата си в своите ръце. И не винаги първото впечатление е решителното за една успешна свалка.
Вероятно,эащото си дечко.Това е положението.Но и ти ще пораснеш и ще ти дойде акълът.Да се надяваме,де.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Абе кфо ти пука кфо говорят бе?!?Не им обръщай внимание хаха забрави за сички и дан ти пука прей си живота як!![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Дечко ? В началото сякой е идеален , после настъпват проблемите , като ме дразни с поведението си момичето , да го търпя ли ?
Между другото момичетата дават много чувства още в началото и после страдат много !
Абе брато, не им се връзваи на акъла. Няма смисал да се ядосваш.Първоначално написано от NightGuardian
Всеки ще се възприеме както на него му харесва. Това да не те засяга.
Иначе, да питаш непознати хора защо не е много умно. Та ние си нямаме и на идея какъв човек си. Но все пак затова е направен сайта, да има на кои да се жалваме в трудности![]()
Да.Първоначално написано от NightGuardian
[size=7][b][u]fosse cos
Ами... от опит предполагам какво ще стане за в бъдеще. В един хубав, слънчев ден ще намериш момиче, в което ще се влюбиш истински. След като тя скъса с теб ще разбереш какво им е било на останалите. Надявам се да не се случи, а да се осъзнаеш по-рано. Връзки, които нямат бъдеще няма смисъл да бъдат започвани.Първоначално написано от NightGuardian
Както и да е. Рано или късно в живота всичко се връща.
a da te pitam ti rekord li goni6 ........... ti vijda6 4e momi4eto e hubavo a ne 4uvstva6........tova ti e problema.....
Първоначално написано от NightGuardian
Бероятно защото си пубертет,ама няма нищо ще се оправиш рано или късно![]()
:О:О:О:О Каква е тази думаПървоначално написано от MaCe_Za_MiLi0nI
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Не знаеш ли?Това е от новия речник на младото поколение,сега е на мода да измисляш всякакви странни подобия на думи за да си интересен и се разпространяват като реклама на Милка![]()
Оф тфа е мн тъпо, просто не знаеш кфо искаш.Сигурна съм, че и с новата няма да изкараш повече.Просто още не се е намерило момичето, което да те прецака и да се осъзнаеш..![]()
Баси патката тъпа дето си !![]()
![]()
![]()
Ето на такива като теб им се казва -курварник !
Сори за епитета , ама си е така !
![]()
xixi ne se sre6tnal momi4etymoety mom4e be6e takova samo 4e se zadarja6e sedmica
no eto 4e ve4e sme zaedno ot 4 meseca i toi se promeni na 180 gradusa vav vsqko otnu6enie
prosto ne si q nameril normalno e spox
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...