искам да споделя моята история
запознахме се през септември и мнгого се харесахме, писахме си, телефонирахме, в у4или6те по цял ден заедно..само 4е тя има6е приятел с който не вървяха не6тата, скъсаха взаимно, но той не я оставя все о6те на мира, а тя много го оби4а6е, тои й бе6е първия сериозен приятел от 9 месеца. после се разбра, 4е и изневерявал..както и да е..не иска да е с него.минаха 2-3 месеца, но той я нарани много.
ние се целунахме разбирахме се все по-добре, после и секс..аз я заоби4ах много..тя ми се обажда6е винаги и пи6е и вси4ко, но казва6е, 4е не иска връзка.говорихме скоро и й казах как стоят не6тата и тя каза , 4е има 4увста и аз го знам, но не иска с никога да се обвързва и неможе да ми даде тая Любов, която аз изпитвам, но не иска никога да не ме загуби и каквото и да направя тя винаги 6те е зад мен!!то4но нейния тип съм и характера ми е страхотен, казва винаги...но не испитва тази силна Любов...историята е много по-сложна, но я поопростих доста.
днес ми подари и цвете и писмо и колко съм и важен и 4е не иска никога да ме загуби..аз съм на 19, тя на 17
6те се радвам, ако споделите мнението си.
благодаря
аз мисля, 4е и трябва просто време...незнам, затова ви моля за съвет