- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- още една тема за подарък
след 2 седмици правим 2 месеца тя е на 16 аз съм на 16
за свети валентин и подарих белио и много избързах
за първия месец нищо не и подарих само и го честитих
да и купувам ли някъв подарък или просто едно цвете ?
щот примерно тя може да ми подари нещо а аз на нея нищо
и ше се чувствам тъпо а и се чудя ако и подаря да не стане навик
за всеки месец да си подаряваме нещо ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първо втория месец е рано да се задълбочавате с подаръци... Пък и несмятам, че е необходимо за всеки месец да и подаряваш нещо, все пак неходите за да и подаряваш неща... Едно цвете е добра идея :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аве хора вие кво се побъркахте 1 месец заедно какво да му/и подаряразбирам за година да и подариш нещо специално за 6 месеца дори но секи месец да си разменяте подараци е малко тъпичко
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
е да ама смисъл такъв че ако тя ми земе нещо..![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Абе ние напрайхме 6 скоро...и никой нищо...
Ама иначе,не я знам тя к`ва е...земиш и няква играчка плюшена![]()
Сериозно...
Аз много се кефя примерно...и попринцип момичетата...стига да не е няква дето се има за много порастнала.На 16 би трябвало да се радва на играчки :P
Сега щи издам една тайна.... и то за без пари... жените обичат подаръци без повод... демек купи и нещо сега... пази го ако тя няма подарък за тебе и го подаряваш след седмица без повод... ако има и го подаряваш на момента.
w0sh е много прав по добре да и вземеш нещо да и подариш без повод от колкото за 1 месец или 2 се едно си разменяте подараци за коледа в 4 клас
П.П.: Не прекалявай с подараците без повод, не учи жената да получава повече от нужното ще и стане навик и всичко ще стане материално![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever