- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще разменят ли си валентинки?
Вашите родители разменят ли си валентинки помежду си?
Редактирано от-Цвети.
Нарушена 7-ма точка.![]()
emi moite po princip vsqka godina si .. ama za taq nzzmai pak ima6e po ne6to skromno
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
До колкото съм запозната, не си разменят валентинки-Това, обаче далеч НЕ означава, че не се обичат-напротив дори.![]()
П.С.-Баба, ми много се радва на 14-ти февруари.Вчера се е обадила още в 8 без 10, сутринта за да го честити, а аз тогава сладко-сладко си дремуцках в топлото легълце![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
еми не си разменят ама се обичат .. понякога татко изненандва майка с некое малко подаръче
No martini .. no party..
Валентинки не, ама гледам че има някъф букет![]()
Мне. Баща ми имаше имен ден на 14-ти, ама майка дори не му го честити.. а какво остава за валентинките..
You are broken, I can fix you...
Не. За тях няма такъв измислен празник наречен "Св. Валентин"![]()
>>> House Music <<<
Не![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
те не могат се гледат - камо ли валентинки... А... кат гледам и другите отговори са сходни ... що ли?!? Ми щото хората не са създадени да са с един и същ партньор повече от 2 до 5 г.
![]()
![]()
Ако си разменят,ще умра от смяхх
Нееее,няма шанс
Не
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
![]()
![]()
Не! Валентинките би трябвало да са анонимни... поне аз така мисля. А и е тъпо за възрастни! Но баща ми беше взел някаква бутилка с алкохол, не разбрах какво точно беше, понеже я зърнах само като влязох в кухнята (не си бях вкъщи за вечеря); майка ми беше купила сладоледена шоколадова торта - от нея вече си хапнах!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде заради празника, къде просто са го използвали като оправдание за покупките...
Цветя май не видях...
![]()
Не, не си разменят само си честитят празника...![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Не
Не,защото са разведени,но дори и да не бяха ме съмнява. На 14 попитах майка дали е получила а тя ме гледаше като гръмната![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Не,ама щом са още заедно се обичат.Първоначално написано от gree_girl
Само тази година татко й даде Валентинка - документи за развод![]()
Валентинки не,но тати подарява на мама всяка година по нещо,най-често бижута.![]()