- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще разменят ли си валентинки?
не
не
ама ми се струва че би било страшно сладко
ами не...подаряват си подаръци...![]()
![]()
![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
Мне,не си разменят
I az mislq 4e trqbva da sa anonimni...pak i za vazrastni, tva "badi moqta valentinka" ...Първоначално написано от gorska
Na6ite ne si dadoha valentinki, no tatko podari 2 mnogo hubavi buketa na maika, za6toto maika ima6e sa6to imen den na 14-ti, sledovatelno ediniq za imeniq i den a drugiq buket za denq na vlyubenite i tq mnogo se zaradva (est. az mu kazah da napravi taka ina4e nqma vreme da misli kvi podaraci da kupuva..)![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Не не си разменят...не си го и чиститят.Донакъде е разбираемо...бащата работи в Испания![]()
НеТе едва си говораг и единственото нещо което ди лазменят е крошета и псувни
![]()
mnem...nikoga ne sa si razmenqli...te ne mogat da se ponasqt,a za valentinki ko ostaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Те едва се гледат,пък остана Валентинки да си разменят![]()
че те да не са на по 17, че да си разменят хартиикитате подари на мама цвете, а тя го изнуди за нова дамска чанта послучай празника
![]()
Не,но и без валентинки се обичат достатъчно много![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да...татко й подари една картичка с шоколадово сърце
![]()
Не.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Оставаше и такива лигавщини да правят. Твърдо не!
Don't tell me what I can or can't do !
НЕ
Не. Първо живеят разделено и второ, това са детски работи.![]()
Stay up all night with the stars *
Пф защо всички мислят, че това са детски работи и не е прилично за възрастни ?! Вие е кой век живеете ?
Та това е деня на влюбените, няма значение на колко години си...Оф да ви имам средновековните разбирания![]()
По темата: Всяка година баща ми купува на майка ми от онези кутии бонбони, които са с формата на сърце.. А тя вечер го извежда на вечеря...
ех ех..много са романтични и двамата на 14-и..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()