.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Как изкарахте Св.Валентин/Трифон зарезан :p ???

e kazvaite kak beshe ;]]]

Град
    София
    След всички провали в плановете...имам най най-прекрасния уникален букет в Сф подарен ми от най най прекрасния Мъж за мен с изключително нежен подарък.
    След всички провали в плановете...моят Св.Валентин беше доста нетрадиционен, но толкова истински и топъл.
    Щастлива съм
    Надявам се и вие, мили хора
    Smile!?

Re: Как изкарахте Св.Валентин/Трифон зарезан :p ???

Цитирай Първоначално написано от ch0colate_f
    e kazvaite kak beshe ;]]]
    още не е приключил

razbi viskite mi o4akvaniq
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Повече от фен
    найс найс
    -ядох
    -пих
    -играх билярд
    -крещях с дет метъл гласа си песни по главната
    -НЕ се самосъжалявах
    -хилих се като за последно
    -дадоха ми стипендията
    -изтъпях тотално
    ама все още съм жива... което ще рече, че определено не беше нищо особено, но така се стекоха обстоятелствата и плановете ми се прецакаха... Абе доволна съм.

Пропътувах 60 км и съм болна с температура, само за да прекарам вечерта с момчето, което харесвам - а вместо той, в кафето дойде сестра му, а той дори не се обади Понеже съм на антибиотик, нямаше как да пия нещо за утеха

Животът си е е*алоооо майката!

По-добре от очакваното

Ami kakto vinagi planovete se promeniha v posledniq moment,no si be6e ekstra,za6toto bqh s lubimiq 4ovek.A i poslednite nqkolko 4asa v kolata edva li 6te gi zabravq

Супер фен
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...156446&start=0

За да постнеш тема от такова естество трябва да си много малоумен човек затова ще си позволя да се цитирам

И сега на утрешния ден чакаме първия глупак/глупачка да попита "как изкарахте св. Валентин" . Явно простотията се прихваща като настинката - по въздушно капков път. Аман вече....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    emi gore dolyy ..awe biva .. samo malko maxmorluk .. ama .... si4ki iziskva jertvi
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Горе долу мина добре ама всъщост не чак толкова добре Купих вино което се оказа много гадно на вкус(тъпи италянци)пак и съм много болна Хубаво беше ама можеше и да е по-добре.

Град
    плд
    оле ние още преди аскало се натряскахме ( само някой хора )м после нямахме първите 2 часа и аре в Актив ( пловдив) там по 2 текили и леш ( ест без мен аз тряяше ги събирам другите после към даскало ) абе уникално беше и след даскало после пак
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от blacksheep
    оле ние още преди аскало се натряскахме ( само някой хора )м после нямахме първите 2 часа и аре в Актив ( пловдив) там по 2 текили и леш ( ест без мен аз тряяше ги събирам другите после към даскало ) абе уникално беше и след даскало после пак
    И днеска нямали даскало?До колкото знам днес е петък...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Predi daskalo se sabrahme nqkolko momi4eta ta udarihme po edna bira...v golqmoto i sledva6tiq 4as se ozovahme v kafeto i lusnahme nekolko 4a6ki...sled daskalo pa v kafeto...abe be6e qk den

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Празника беше сууууууууууууууупер До като идем в един приятел и се бяхме наказали с едно вино... Там довършихме още някоя друа бутилка и пихме по някоя друга бира. Към един ни зеха едни други приятели и ни направо на центъра на дискотека В 6 се прибрах, а сега ставам с лек махмурлук
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Никак! За мен вчера беше ден като всички останали, въпреки че получих подаръци, но...не съм влюбена, за да празнувам Св. Валентин, а и тоя празник вече ми се струва прекалено лигав и нагласен, и алкохол не пия, за да празнувам Трифон Зарезан...
    I`m trying to make your dreams come true...

mi katu seki den..izob6to nqah nastroenie da praznuvam

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nai velikiq den be6e, hapnahme piinahme, polu4ih nai gotiniq podaruk na sveta, napravi me 6tasliva samo s usmivkata si abe obi4am go..... seki den mi e taka ama sn6ti emociqta mi doide v pove4e
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    София
    Със другаря Смирноф...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Никак! За мен вчера беше ден като всички останали а и тоя празник вече ми се струва прекалено лигав и нагласен, и алкохол не пия, за да празнувам Трифон Зарезан...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

не помня как беше
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер! По-добре не можеше да бъде! На диско с приятелки ! Даже гадже си хванах Не, още не сме тръгнали в процес на опознаване сме сега =]

Супер фен
    Град
    Bourgas
    въйййй неочаквано супер добре.. първо нямах планове обаче после.. изкочиха офертите и трифон зарезан празнувах ама по едно време се появи и един валентинчо хахахаха а ся релаксирам че страшна вечер беше... алкохоли наркотици а у....
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

20 Бири испих , напиших да и са прибрах хаха...и цял ден не знам каде съм ... а да помня че бившата ме стрелна та и се обадих и се набутах 20 минути...а иначе тя си има приятел и пак ми звани ... та аз бях мата хари и не знам дори кво съм говорил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си