- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как изкарахте Св.Валентин/Трифон зарезан :p ???
emi praznika be6e veliikolepeeeeeen naprav0oo0o0 izdivqhme s moita milai napravo0o0o0 az sa ucvetih s 2 4a6i vino tq s edna 4a6a vodka i posle po kafetata ina4e mnogo dobro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
CaMo kesh $$$$$$$$$$
емии мина задоволително ок ! цяла нощ имах главоболие ... излязохме там аз моя и едни наши фрс но за малко и то даже моя закъсня че нещо се скарал с тяхнитеоф ако не ме болеше тиквата.. щеше да ми е 100 пъти по яко
умирам от яд! точно на 14 с главоболие
![]()
Офф![]()
Първо беше като мечта . . и като за край катастрофирахме
![]()
![]()
Prekarah dobre s gajeto mi, beshe prosto HUBAVO, priqtno, 4udesno![]()
мн зле не питай те....
Еми беше мн добре бях с приятели макар че имах други планове но те не се осъществиха,но все пак беше мн яко
![]()
имаше мн пиене, мн целувки между вички
![]()
есамо момчетата не се целиваха
даже аз имам поседствия сму4ки тва онова ...
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
еми бях решила тази година да празнувам повече Трифон Зарезан отколкото Св. Валентинтака и стана. Първо с една приятелка пихме водка на пъпа на центъра, а по кусно порках и с наште
бе общо взето беше якичко
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Страхотно.Бях със съученици.В любимото ми заведение.Пих любимото си питие.Само гаджето не беше до мен.Но въпреки това си изкарах НЕВЕРОЯТНО!!![]()
offline forever!
mislex si 4e 6te stane ne6to ama se okaza 4e na kraq na denq ve4e bqx napulno sukro6en ot lubovtaa be s edna duma ne izkarax kakto iskam
Никак. Не съм празнувала, че да изкарвам някак си.
You are broken, I can fix you...
Ами аз празнувах с приятели и си прекарахме невероятно,веселихме до 6 сутринта.Мн добре си прекарах.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
бяхме на кръчма с една френдка и още две момчета и си изкарахме мн добре![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
nikak nemam nito gaje nito sum alkoxoli4ka![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.