- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Моля ви хора кажете нормално ли е на 15 години да ти е 15 см???
Не е нормално. Както не е нормално да си на 40 и да ти е 40![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
spox she porasneako na 17 o6te ti e 15 ve4e ne e normalno
uspeh s rasteja
az sam na 16 i mi e 16cm i mi e perfectno. Nqma smisal da ti e nqkoq 25 santova palamarka da sa 4udi6 ko da prai6 s neq a pak i jenskite gi boli kat ti e mnogo golqm. Taka 4e ne se pritesnqvai, sega mu e vreme da raste malkiq voinik![]()
Otnositelno e pri vseki e razlichno ama teq 15 sa ti dostatachni stiga da znae6 kak da gi izpolzva6![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Нормално е,аз също съм на 15 и ми е 15 см.
аве чоек има още да расте мн ясно ама представи си пък че ти беше 25 см и ко праиш ?? ако пък ти се падне девственица с тоя огромния ще и е супер весело...![]()
![]()
просто ще крещи от ужа....удовлстъвие...пък ако го ползваш както трябва няма да имаш проблем дори да е и по малък :P
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Ти нещо хвалиш ли се с размера си, или така ми се струва на мен....![]()
Не, не ти е малък пък и има време да расте:P
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
ще расте15см не са много ама то все пак има още доста време докато организма съзрее с него и това в гащите
![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Мен ако питате дължината не е от значение,важна е обиколката![]()
+1Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
prekalqvate veche s tez razmeri ... nishto ti nqma
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Oplakva6 li se ili se hvali6..........
Не е важно колко ти е голям,а как го използваш !
ПС. 15 см. не са млко !