- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kакво ви подари гаджето?
Както си седя аз вкъщи и на вратата се звъни.Отивам аз да отворя,а там доставчик с един огромен букет розиИ на мен ми стана мн приятни,никой не ми е правил толкова мил жест
Аз обичам поезията и заедно с него сме чели мн любовни стихчета,та той беше взел тези,които най-много харесвам,беше ги подвързал сециално и ми ги подари.Беше тооолкова романтично
![]()
...
Е радвай се тогава,много хубав подарък си получила![]()
на мен ми подариха един огромен букет цветя със много нежни обици![]()
No martini .. no party..
На мен свещ под формата на сърце,рамка за снимка с сърца и едно шоколадово сърце...
Много сърца много чудо![]()
amm az vypreki 4e go predupredih 4e neiskam mi podari edno pliu6eno syr4ice dosta golqmko![]()
Радвайте се на подараците си и на прекараната вечер,че тука в форума има много хора които вчера бяха сами което не е голям проблем даже хич ама те са си втълпили,че са самотници.
Повечето празници са направени за пари![]()
На мен ми подариха един голям розов плюшен заек![]()
Не е кой знае какво ама...Плюшено сърчице...горе долу колкото една разперена длан голямо и го беше напръскал с неговия парфюм
и мен си ме изкефи не толкова подаръка,колкото жеста и мисълта,че се е сетил за мен.
тех,аз пък п0лучих п0дарък не 0т приятелката ми,ами 0т едн0 друг0 м0миче,к0ето ма извика там да 0тида и аз викам щ0 и тя ем ела,0тид0х и тя ми п0дари 1 в0йнишка пл0чка(не знам дали така се наричат) гравирана с м0ито име г0дини и такива.мн си харесах пл0чката,0тдавна исках такава
![]()
![]()
![]()
сърце което казва "обичам те тоооооолкова много"![]()
подари ми прекрасна нощ..Знаеше че не празнувам 14 защото за мен това е празник за пари..защо да не показваш любовта си всеки ден вместо като дойде 14 всички като луди да си прусват парите за цветя чийто цени скачат тройно или за някакви сърчица..
за мен е важно всеки ден да ми показват колко ме ценят и обичат!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
emi edno mnogo qko s1rce koeto sa otvarq na dve i na s1rceto pi6e "peep in my heart" (nadnikni v moeto s1rce) az nemojah da i zema ne6to golqma ebahti mnogo sa nervvq ne samo 4e q obi4am mnogo no i jesta e vajen znam 4e be6e gadno tq moje da go e haresalla ama az de da znam mnogo malko
pak v s1rceto det mi go podari ima6e sreb1rno sinjir4e pak az samo edno s1rce det kazva "i love you "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nervq sa na sebe si
napravo0o0 ma be6e sram ot sebe si no az q Obi4am mnogo
![]()
![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
mm..moia podarak ne be6e predmetenotidohme v tqh,vsi4ko be6e tamno i samo dve sve6ti4ki ...ima6e vino i prigotvena ve4erq v formata na sarce...ima6e tiha muzika ...i izob6to mn mn hubavo be6e vsi4ko
i samia toi...taka mu sveteha o4i4kite
nikoga prez jivota si ne e gotvil i e pital prodava4kata v magazina kak da sgotvi ...
i vsi4ko tova samo i samo za men
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Na men mi podari bluza i 15 min sled tova kaza- emi az si trygvam. I tva mi be6e praznuvaneto na praznika![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Nishto kakvo da mi podari i izobshto zashto? To taka ne e hubavo i dori da mi beshe podaril nqmashe da se zaradvam tolkova mnogo zashtoto shte se chuvstvam vse edno go pravi po navik tui kato vsichki drugi go pravqt. Dosta po priqtno e kato mi podari cvetq ili napravi neshto romantichno v nqkoi savsem obiknoven den kogato nai malko ochakvam togava znam che e ot surce a ne na Sveti Valentin. I kak izkarahme emi nikak ne se vidqhme dori az bqh na rabota cqla vecher a pyk toi si legna zashtoto dnes e na rabota ot rano i taka.
mi edna prekrasna vecher...a zlaten sindjir s nqkvo blestqshto kamyche
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Na men mi podari 1 4ervena roza i edno mi6lence rozavi4ko s 6api4ica koeto kato go natisne6 mnoy sladi4ko harkamnoy si go obi4am i si go gu6kam
![]()
На мен плюшено кученце , гушнало лилава милка сърце![]()
![]()
![]()
Оооо аз на него му подарих таковаааа.....Първоначално написано от koman
А той на мен - сърце, под формата на възглавничка....и на него пише I love you. Много ми харесва.
:P
![]()
i moito vika taka samo che e mechence i na nego pishe "someone loves you" az si go bqh haresala mnogo predi tva....Първоначално написано от koman
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Възглавничка във формата на сърце,която казва "I LOve You" ...![]()
![]()
:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ахаммм и на менеПървоначално написано от koman
страхотно е мнооооого си го обичкам
![]()
![]()