- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kакво ви подари гаджето?
МОЯ МИ ПОДАРИ ЕДНО ФИЛМЧЕ ЗА НАШИЯ ЖИВОТ ...ЛЕЛЕ ЗАРАДИ ТОВА ,КАКВО ПРЕЖИВЯХ![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Нищо, ама от сърце![]()
![]()
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Подари ми огромен букет,но не от цветя. Беше истински, жив Ананас,аранжиран по много готин начин със зеленини, разни др странни нещаУникален букет просто. Също така и една мишка,която носи на вратлето си сърце,защото ние си викаме "мишинко" и тем подобни
![]()
Но,сигурна съм,че самите Мъже ни са най-големите подаръци,които имаме![]()
Smile!?
Той ми подари едно голямо плзшено ме4е, а аз на него една кутия с 365 бележки,на всяка от която има написано пожелание,мисъл,зада4а и тн:една кутия шоколадови бонбони и рамка с нашата снимка....ама неговит подарък ме изкефи на макс,макар4е беше традиционен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
мммм На Мене ми Подари Плюшено сърце![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ogromno plu6eno surce..... sigurno ima 1 metur![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
а на мен ми подариха едно от онези сърца които ги продават по тфа време на годината... просто защото това което искал първоначално да ми подари умрялотаи де мишка .. истинска мишка
![]()
Равносметката след свети Валентин: Три букета с рози, две плюшки, бонбони от онези на милка в кутии във формата на сърца, едно сребърно сърчице и 7 валентинки... А казват, че любовта била една![]()
П.С. Аз реших, че предпочитам да празнувам Зарезана с приятели![]()
Подари ми сребърно колие,много е красиво...но важното е,че е от сърце.
И ще си го нося винаги![]()
мойте подаръци бяха от 3-ма![]()
1 ми подари-бяла мечка с панделка ~ голяма 1.70 на 90 ~ и е едно такова мекичкоо и сладичкоо![]()
2 ми подари-букет бели рози с картичка и едно розаво плюшено кученце
3 ми подари-златен пръстен под формата на сърце с много камъни,синджирче с моето име (златно),букет рози и мъничко сърчице![]()
и едвам се прибрах![]()
ам и да спомена,че си нямам приятел-т`ва са просто обожатели![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
тцтц стига ве засрами ни сички тукаПървоначално написано от EniTyYy
ако е истина направо се депресирах
Подари ми един голям плюшен мечок и много нежно колие.Също прекрасна вечер...и сутрин...
![]()
плюшено пате и колан, но най-големият подарък беше приятното прекарване на празника.
![]()
да не би да е това ? щото тва подарих на приятелката ми ( и то казва същото )Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Телефонно обаждане и скандал,че съм в кондиция без него...или май...малко бях прекалила с алкохола...ма то мъка,че го няма до мен
![]()
![]()
Утре 6те празнуваме празника...не на патерици,ми в инвалидна количка(късничко,ам по добре късно,отколкото...)
mi az my podarih..edna grivnichka sreburna,edni bokserki s sladko nadpische i napravih kurabiiiki SAMA pod formata na syrca xixi...a toi mi beshe vzel paium.
Иде ми да скъсам всичко...мразя го тва момче вече!!!![]()
...