- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзи от радост
ами да....всички нормални хора поне веднъж в живота си плачат от радост...
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Да .. даже понякога само като го гледам и почвам да плача, от щастие че е с мен , а той си мисли че нещо ми тежи и те такива.. Даже почва да ми вика "Да,да .. толкова ли съм грозен че само като ме гледаш и почваш да ревеш"![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Да,много пъти ми се е случвало
offline forever!
Да, случва ми се....напоследък много често.....не знам защо така.![]()
Случвало ми се е за бифшия ми..като се замисля някой път и да ми се доплаче![]()
мм мен ми се случи т'ва миналия месец..и ми беше много странно, щот аз по принцип плача само без причина,или нещо гадно и лошо кат ми са е случило..и .. и аз си викам "нещо не съм добре .."![]()
![]()
ам сигурно е верно от хормоните![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Аз плаках на Stardust филма, много ме изкефи, незнам защоМн сладка историйка
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Да...напоследък доста често.За първи път ми се случва.Много го обичам, а като си представя, че се виждаме толкова рядко и изпадам в нещо като депресия, започвам да си мисля за нас и за всичко, което ни се е случило, а то е толкова хубаво, че...![]()
Once again waiting for the darkness, beat up
spun and scarred. Prepare for another war.
Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.
Absolutno vqrnoПървоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...
mii da slu4valo mi se e![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не ми се е случвало ма едва ли е страшно![]()
Животът е адът описан в Библията!
Да, случвало ми се е, когато си мисля за него, да ме изпълни нещо много силно отвътре, чак почти задушаващо. Или съм се свивала на кълбо на леглото си с идиотска щастлива усмивка, или съм се насълзявала.Първоначално написано от Spider4eto
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да не си учасвала и преминала кастинга на Пей с мен,Мюзикъл айдъл или някое друго телевизионно предаване.Това:"Преобърна ми живота","нямам право да казвам","скоро ще разберете" и тези емоции ме навеждат точно на тези мисли.Първоначално написано от slun4ice_90
не си дефектнапреди и аз бяха така с моя .. предполаам все още бих се разплакала от кеф ако направи нещо миличко ..
![]()
взели са я за некъф кастинг по телевизията още ли ви нее ясно![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE