- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМО ТЪРПЕНИЕ ИМАМ....
Снощи бях ме на клуб с приятели всеки с гажето...,но само моя не дойде.трябваше в 19 да се видиме пред един столичен клуб,но той ми прати смс в 19.20 ,че има работа и ще дойде след 2 часа да го чакам ...
Стана 10..11 часа моя фр не идва цяла вечер му пращам смс ,а той нищо не пращаше .звъня не вдига...обадих се на майка ми тя каза ,че е в къщи на компа .пратих му 30 смса и не получих обяснение защо не дойде .чаках ГО 7 ЧАСА ОТ 19 ДО 01.00 .мойте приятели си тръгнаха още в 11 само аз седя ,пия вода ,пращам смс като луда и нищо не дойде дори не ми обясни защо ?
към 2 се прибрах ,чуствах се мн гадно по плаках си до 3 ,преди да си легна му пратих един смс със снимка как изглеждам в момента...и се опитах да заспя ,но през 1 час се будех . сутринта като се събудих имах смс от него в който пишеше ИЗВИДЯВАЙ ОБИЧАМ ТЕ....ХОРА ЧУВСТВАМ СЕ УЖАСНО ОЧИТЕ МИ ПРЕСЪХНАХА ПО ТОВА МОМЧЕ ,А ТОЙ ПО СВОЙ НАЧИН СИ МЕ ОБИЧА И МИ ПРОЩАВА ВСИЧКО...И АЗ МУ ПРОЩАВАМ ВСИЧКО ДОРИ И ТОВА ..
КАК БИХ ТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ ?
аз май имам голямо търпение зада чакам някой 7 часа...
БЛАГОДАРЯ МН НА ХОРАТА ,КОЙТО ПРОЧЕТОХА ТОВА ..ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ПРАВОПИСА ,НО СЕ ЧУВСТВАМ УЖАСНО И ОЩЕ СА МИ НА СЪЛЗЕНИ ОЧИТЕ...
Още не ти е казал каква точно е била причината заради която не е дошал,днес ако се видите поговорете ако няма основателна причина тогава ще кажа,че е задник,но ако има...случват се и такива инциденти![]()
е да ам поне е могъл да и драсне едно смсче и да и каже да не го чакаПървоначално написано от hooliganka89
Дано да е имал наистина основателна причина,но дори и този случай щеше да е хубаво да ти каже да се прибереш и друг път да си изкарате празника.Приятелката ми вчера като и казах че съм малко изморен,тя ми каза че това че някой е решил че днеска е празник не означава че неможем ние да си го изкараме друг път.С това имам впредит че е трябвало да ти се обади да ти каже да не чакаш.Много гадно от негова страна,дано наистина не му е навик...![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Много с права можел е да драсне смс,ама недейте така случват се понякога такива неща които на пръв поглед нямат смисал обаче после момчето да си има основателна причина,нека да не го съдим от сега да видм той какво ще кажеПървоначално написано от Spider4eto
![]()
днес в училище ще си поговори ме дано да ми обясни защо е постъпил така .но според мен друго момиче нямаше да го чака 7 часа ...?
АЗ ГО НАПРАВИХ ЗАЩОТО ГО ОБИЧАМ БЕЗУМНО МН И СЪМ ЛУДА ПО НЕТО И ДОРИ НЯКОЙ ДЕН АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРА ЗА НЕГО....
Чак недей да умираш за негоДовечера напиши в темата каква е причината заради която не е дошал в уговорения час и място да видим тая странна история какво е всъщост на дъното й.
е разбира се ще пиша кво е станало...
но АЗ СИРЬОЗНО ЗА ТОВА МОМЧЕ СЪМ ГОТОВА ДА УМРА ЕДИН ДЕН
НЯМА ПО ВЕЛИК МЪЖ ОТ НЕГО ,НЯМА 2 ТАКОВА МОМЧЕ С ТАКОВА ДОБРО СЪРЦЕ![]()
Бях на 13 и така исках да умира за едно момче,много го обичах абе голямо чудо беше цели 6 месеца,а днес вече дори не му помня фамилното име,тай че прави си изводи какво искам да ти намекнаПървоначално написано от happy end
![]()
АЗ съм на 14 и нз според мен това е момчето ,което ще обичам до края дори да не се оженя за него... ще го обичам до край въпреки ,че той не ме обича мн ...![]()
![]()
или поне аз по някога не го разбирам тази негова любов към мен...
![]()
След две години си спомни какво съм ти писала тук в форума![]()
Причина ?
Зарибявал е друга слива в скайп която му е дала ултиматум че ако не стои при нея цяла вечер ще му се разсърди и понеже е яко да въртиш по 2 наведнъж не е дошъл при тебе. Това също го обмисли като вариант. Не забравяй че колко и да обичаш 1 човек и колкото да си мислиш че е велик той винаги може да разочарова.
Но може да са му съобщили нещо гадно, той да се е натоварил и сдухал и оттам цялата му вечер да се е развали. За да стои на компа цяла вечер и да няма желание дори да ти отговори това ми се струва правдоподобно.
А може просто да е хлътнал по друга и да му е било гадно да ти каже. Вариации много
Първоначално написано от Alabalaportokala
Варианти много,ама твойте са много гадни![]()
А ти какви искаш да са ? Не е отишъл при приятелката си на св.Валентин. Сигурно е подскачал от радост...Варианти много,ама твойте са много гадни
Аз се опитва да мисля по-позитивно![]()
Наистина попитай го защо не е дошъл и защо не ти е отговорил на СМС-ите.Ако наиситна те обича не би те излъгал но само със едно "Извинявай обичам те." не мвисля че ще е имал някаква остователна причина.
А аз гледам реално на нещата.Аз се опитва да мисля по-позитивно
Добре.Първоначално написано от Alabalaportokala
Е от това по-гадно точно в този ден направо не знам,какво може да се случи,много е зле той да си е вкъщи,а ти да го чакаш толкова време.Ако имаш нужда от помощ само ме викни...
в кръга на шегата..
Много сериозно си поговорете с него,защото ми се струва,че ти прекалено много даваш..,но не получаваш мила.Успех.
![]()
леле...и аз съм го чакала моя ама...повече от 1 час никога.Един единствен път съм го чакала дълго ама то беше лятото и не вечерно време.Чувствах се адски зарязана,щото той не се обаждаше,а и не ми вдигаше...От части знам,за какво става въпрос да кажем.Попринцип е нормално момиче да закъснее,ама да чакаш момче е адски грозно още повече при тези студове навън и вечер...Не знам как е могъл да постъпи така.Като говорите пиши верно да му видя оправданието на тоя нещастник(с извинение).
Да чакаме я да се върне от училище да докладва за какво става дума.
Дано това не й е най гадния ден..![]()
Ох наистина дано да не е,че горката ще бъде съсипанаПървоначално написано от Fallen`Angel
![]()
Определено си с голямо търпение, а приятеля ти няма извинение, просто е можел да ти напише че неможе да дойде, а .... Тва "Извинявай... " не оправя нещата. Попитай го поради каква причина не е дошъл и още повече защо не ти е казал че няма да дойде...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
С1гласна съмПървоначално написано от Spider4eto
![]()