- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМО ТЪРПЕНИЕ ИМАМ....
А не си ли съгласна че тя трябва да е истинска малоумница за да чака приятеля си 7 часа и то до 1 вечерта ?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
не малоумница а просто много влюбенаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Тцтцтц....7 часа....аз ,моя ако го чакам повече от 20 мин. и дигам на обороти, ти 7 часа....вярно имаш търпение...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Тоест малоуница...Първоначално написано от Spider4eto
хора благодаря ви за загриженоста ,виждам ,че цял ден май мен сте чакали.
кво стана се питате ?
видях ме се и се почнаха едни извинения ,затова ,че не ми е писал.
Преди няколко дни му бях казала ,че съм му купила мн хубав подарък ,аз му бях взела едно сърце от на което пише завинаги в моето сърце... той ми каза че не е знаел кво да му купи ,защото съм голям каприз и мн рядко харесвам подаръци и решил ДА НАПРАВИ ЕДИН 40 МИНУТНО КЛИП С НАШИ СНИМКИ И ИСТОРИЯ НА ЖИВОТА НИ...БЕШЕ МН ХУБАВО И СЛАДКО И НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА ПРИЖИВЕЯ ОНАЗИ ТЕЖКА НОЩ..,но можеше да ми каже да го отложим спреди един час когато гледах гушната в него направо се разплаках от радост..
ЖИВОТА МИ ВИНАГИ ИМА HAPPY END ... НО ЗАДА СЪМ ЩАСТЛИВА ПОНЯКОГА ПРЕЖИВЯВАМ ,НАЙ-УЖАСНАТА БОЛКА НА СВЕТА...
ти си малоумник ,сори ама нищо не разбираш от любов ..Първоначално написано от Alabalaportokala
Така е. Аз наистина не разбирам от любов и никога не съм твърдял обратнотоПървоначално написано от happy end
Ако човек иска да оцени щастието, трябва да мине през ада. Затова оцени и се наслаждавай на момента и преди да нараниш обичния си човек, не забравяй миговете с негоЖИВОТА МИ ВИНАГИ ИМА HAPPY END ... НО ЗАДА СЪМ ЩАСТЛИВА ПОНЯКОГА ПРЕЖИВЯВАМ ,НАЙ-УЖАСНАТА БОЛКА НА СВЕТА...
Първоначално написано от happy end
ох слава богу.Цял следобед за това си мисля ако щеш вярвай.
Mi..zadnik!
Олее ,аз на твое място щях да си тръгна още като са си тръгнали и приятелите ти ! Ама , щом имаш такова търпение - ще си патиш !![]()
ami priqtelu kato ne razbirash ni6to ot lubov ,kakvo izob6to pravish v tozi razdel ,4e ne mi stana qsnoПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
ai ai ai pordnoto zabludeno 14 godishno momiche. E dobre taka i ne razbrahme zashto ne e doshul. To e qsno che shte napravi neshto sladko i romantichno za da ti hvurli prah v ochite no prichinite qvno ne sa izlezli naqve. Hm.... umno e momcheto ama neznam ti kak turpish zashtoto to liubov liubov ama trqbva malko i da uvajavash sebe si 7 chasa ne sa malko i za 7 chasa edin kratyk sms ne e mogyl da napishe hahaha haide be . Neznam dali az sym pesimistka ama ne mi se vijda normalno.
Това не пречи да давам съвети на хората и да имам гледна точка относно дадена ситуация ! Не мисля че трябва да разбираш от любов за да пишеш във форум с име любов. А и малцина са хората които разбират тази думичка и са усещали истинска любов (ако има такава). Затова тихо плс !ami priqtelu kato ne razbirash ni6to ot lubov ,kakvo izob6to pravish v tozi razdel ,4e ne mi stana qsno
Oл мерси ,но не трябваше цял следобет да мислиш за товаПървоначално написано от MartyParty
![]()
на края се оказа ,че не е знаеш кво да ми купи и затова в последния момент е решил да ми прави филм за живота ни![]()
о на твое място първо бих го набила задето ме е накарал да чакам и после бих го разцелувала![]()
никога не бих го ударила само ако започне да пуши...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
и аз не бих го ударила мн ясно(нищо че си го пощипвам отвреме на време когато издивея) и бтв и моя пушеше и го отказах ама ако пак почне верно ще има тупаникПървоначално написано от happy end
![]()
айде хора пак се почна преди няколко часа ми каза в сайпа ,че тази вечер ще си говори ме в 22.00и аз в 22.00 му пиша здр и той веднага излезе нз защоооооо???боже тоя човек ще ме побърка.....
![]()
сега е 22:50 писа ли ти?Първоначално написано от happy end
миии може просто по различен начин да изразява любовта си ( ако я има разбира се ) просто поговорете би трябвало да се разберете
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
няма го май тази нощ пак ,ще плача.....Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
ее мацка недей така.Може да си има наистина причини.Спомни си за клипчето което ти е направил и няма да плачешПървоначално написано от happy end
![]()
боже нз кво става помощ ?![]()
![]()
![]()
ХОРА ПОМОЩ????????
о може просто да сте се разминали. Смис ти влизаш той излиза.![]()
а такаПървоначално написано от Spider4eto