Снощи бях ме на клуб с приятели всеки с гажето...,но само моя не дойде.трябваше в 19 да се видиме пред един столичен клуб,но той ми прати смс в 19.20 ,че има работа и ще дойде след 2 часа да го чакам ...
Стана 10..11 часа моя фр не идва цяла вечер му пращам смс ,а той нищо не пращаше .звъня не вдига...обадих се на майка ми тя каза ,че е в къщи на компа .пратих му 30 смса и не получих обяснение защо не дойде .чаках ГО 7 ЧАСА ОТ 19 ДО 01.00 .мойте приятели си тръгнаха още в 11 само аз седя ,пия вода ,пращам смс като луда и нищо не дойде дори не ми обясни защо ?
към 2 се прибрах ,чуствах се мн гадно по плаках си до 3 ,преди да си легна му пратих един смс със снимка как изглеждам в момента...и се опитах да заспя ,но през 1 час се будех . сутринта като се събудих имах смс от него в който пишеше ИЗВИДЯВАЙ ОБИЧАМ ТЕ....ХОРА ЧУВСТВАМ СЕ УЖАСНО ОЧИТЕ МИ ПРЕСЪХНАХА ПО ТОВА МОМЧЕ ,А ТОЙ ПО СВОЙ НАЧИН СИ МЕ ОБИЧА И МИ ПРОЩАВА ВСИЧКО...И АЗ МУ ПРОЩАВАМ ВСИЧКО ДОРИ И ТОВА ..
КАК БИХ ТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ ?
аз май имам голямо търпение зада чакам някой 7 часа...
БЛАГОДАРЯ МН НА ХОРАТА ,КОЙТО ПРОЧЕТОХА ТОВА ..ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ПРАВОПИСА ,НО СЕ ЧУВСТВАМ УЖАСНО И ОЩЕ СА МИ НА СЪЛЗЕНИ ОЧИТЕ...