- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Волейболен мач или състезание по химия?
Az bih jelala da mi pomognete, da re6a kakvo da pravq?Ta zna4i hodq na trenirovki po voleibo i dnes imam takiva v 12:30, no sa6tevremenno u4itelkata po himiq mi kaza 4e zadaljitelno trqbva da otida na sastezanie po HIMIQ koeto e na 20.02,a konsultatsiite koito 6te dade za s-to sa dnes ot 12:30.
da oto4nq 4e voleibolniq ma4 6tee na 20.02 i s-to po himiq sa6to 6tee na 20.02
kakvo da pravq?
Познавай 1000
Харесвай 100
Ходи с 10
Обичай само 1 ! ! !
Отиди на това на което повече обичаш като първо предупрудеш учителя.Лично аз бих отишъл на олимпиядата защото на волейбол можеш да си ходиш но не всеки ден има олимпияда.
страшна работа...еми не знам ,направи "каквото ти душа сака" ако ме питаш мене....
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Еми аз ако съм, щях да избера волейбола![]()
Да,бе..ще те задължи ...
Бягай на волейбола...![]()
+1Първоначално написано от .:БаЛъК:.
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Меко казано не обичам химията,но и вече не уча.По-добре ходи на олимпиадата.Мачът с нищо няма да ти помогне,а олимпиадата ще оставиш добро впечатление у учителя пък и може да ти пише + или нещо такова.
Наистима дилемата, пред която си поставена е меко казано, озадачаваща.Аз лично бих отишла на мача.Ти все пак, от своя акъл, недей се дели.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
амм и аз бих предпочела волейбола :P
Пусни една анкета да видим за кое има повече хора!Шегувам се...
Иди на това, на което мислиш, че имаш по-голям шанс да се справиш добре. Аз лично обичам химията, волейбола не ми харесва като спорт, но на твое място бих избрала него, защото доколкото разбирам тренираш отдавна...![]()
Лично аз бих избрала химията... но живота си е твой, не можеш да оставяш ние да решаваме вместо теб![]()
На мен химията ми е една от гоемите мъки в живота, за това бих избрала волейбола. Но щом госпожата иска да отидеш, значи имаш шанс, знания и възможности. Което се отнася и за волейбола също. Ти реши кое повече те влече, ние не можем да го усетим вместо теб![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
еми аз лично съм фенка на химията и бих отишла на състезнието по химия, но за теб може да е различно...ти си значш кое обичаш повече и знам че ще вземеш правилното решение![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
подкрепямПървоначално написано от chipi_kaoo
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!