.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Волейболен мач или състезание по химия?

Az bih jelala da mi pomognete, da re6a kakvo da pravq? Ta zna4i hodq na trenirovki po voleibo i dnes imam takiva v 12:30, no sa6tevremenno u4itelkata po himiq mi kaza 4e zadaljitelno trqbva da otida na sastezanie po HIMIQ koeto e na 20.02,a konsultatsiite koito 6te dade za s-to sa dnes ot 12:30.
    da oto4nq 4e voleibolniq ma4 6tee na 20.02 i s-to po himiq sa6to 6tee na 20.02
    kakvo da pravq?
    Познавай 1000
    Харесвай 100
    Ходи с 10
    Обичай само 1 ! ! !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Отиди на това на което повече обичаш като първо предупрудеш учителя.Лично аз бих отишъл на олимпиядата защото на волейбол можеш да си ходиш но не всеки ден има олимпияда.

Град
    Bikini Bottom
    Ти си знаеш най-добре. което те влече повече, на това отиди. Аз лично бих отишъл на волейбол, защото не обичам химията, но ти можеш и друго да решиш.

пп. Оправи си заглавието, трябва да е на кирилица

Град
    Шумен
    страшна работа...еми не знам ,направи "каквото ти душа сака" ако ме питаш мене....
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    in your sweet dreams
    помисли си кфо ще стане като пропуснеш олимпиадата по химия или пък ако пропуснеш състезанието
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Как ше ти каже, 4е е задължително уе , аз само защото ме е задължила не бих отишла. Да си Е*Е мамата тая-и на мен веднъж така по БЕЛ и нарочно не отидох.Нищо не може да те задължи.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Еми аз ако съм, щях да избера волейбола

Да,бе..ще те задължи ...
    Бягай на волейбола...

ми и аз бих избрал волейбола! химията е...скучна

Цитирай Първоначално написано от .:БаЛъК:.
    ми и аз бих избрал волейбола! химията е...скучна
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Меко казано не обичам химията,но и вече не уча .По-добре ходи на олимпиадата.Мачът с нищо няма да ти помогне,а олимпиадата ще оставиш добро впечатление у учителя пък и може да ти пише + или нещо такова.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Наистима дилемата, пред която си поставена е меко казано, озадачаваща.Аз лично бих отишла на мача.Ти все пак, от своя акъл, недей се дели.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

амм и аз бих предпочела волейбола :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Химия...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Пусни една анкета да видим за кое има повече хора! Шегувам се...
    Иди на това, на което мислиш, че имаш по-голям шанс да се справиш добре. Аз лично обичам химията, волейбола не ми харесва като спорт, но на твое място бих избрала него, защото доколкото разбирам тренираш отдавна...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ако имаш някакъв реален шанс за химията,отивай на нея.Ако ли не, избери волейбола
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Лично аз бих избрала химията... но живота си е твой, не можеш да оставяш ние да решаваме вместо теб

На мен химията ми е една от гоемите мъки в живота, за това бих избрала волейбола. Но щом госпожата иска да отидеш, значи имаш шанс, знания и възможности. Което се отнася и за волейбола също. Ти реши кое повече те влече, ние не можем да го усетим вместо теб
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

еми аз лично съм фенка на химията и бих отишла на състезнието по химия, но за теб може да е различно...ти си значш кое обичаш повече и знам че ще вземеш правилното решение
    So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Ти си знаеш най-добре. което те влече повече, на това отиди. Аз лично бих отишъл на волейбол, защото не обичам химията, но ти можеш и друго да решиш.

пп. Оправи си заглавието, трябва да е на кирилица
    подкрепям
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си