.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Лятото идва, а аз трябва....

..да си обръсна краката защото искам пак и за мое съжаление сам доста хм хммм ;( окосмясъл там 3см достига горе долу косъмчето така на око .НО съм доста комплексирано детенце(17) та така де само като си помисля като ме видят маика и татко duuh ми иде да се гръмна.Та знам че е геиско но си признаите че е сексссиииии по секси от братовцед ТО(семеиство адамс ехооо) нямаше да ми е такъв комплекс ако бяка 0,5-1см ноо.ТАКА де как да постъпя какво мислите вие? дали е добра идеата така де 3см Е доста,лично предпочитам да съм гладичък като моделче .ИИИ как да ги премахна ?? за епилатор да не става дума,искам нещо по таино по скришно, не ми допада идеята за бръснач също, ?? какво остава?? ,и да е нещо дето мога да си го купя от аптеката :P ауу като си помисля ми става лошо как ли ще се пресрамя и да го купя.Стана доста дълго а ;(

Ти пък, няма кво да се притесняваш.. има доста момчета, които го правят. Все пак в това да влезеш в аптеката и да покажеш, че държиш на външния си вид, няма нищо срамно.
    Относно това, с какво да си премахнеш космите, аз мога да ти препоръчам кола маска или може би някакъв депилиращ крем... ти си реши, преполагам, че все нещо ти говорят. Кремът премахва косъмчетата, но само периферно. Кола маската ги отскубва... тук вече решението е изцяло твое.
    Ииии не се притеснявай от това, че държиш на външния си вид, пак ти казвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Стига с тея педераски историй! Краката 6е си бръснеш... и за кво... те момичетата са толкова тъпи, че и 10 санта косми да имаш, няма да забележат! Най - много баща ти да забележи и да ти каже "Педераси в къщата не искам"

Мега фен
    ем моето мнение е следното: щом си решил, че искаш да го правиш, направи го но си помисли има ли огромна полза за теб, с или без косми ще са ти краката ако не е нещо фрапиращо, недей

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма нищо лошо да се бръснеш и хич не е гейско
    Има няколко варианта, като начало мисля, че е по-добре да почнеш да се бръснеш и ако мислиш да продължиш да се обезкосмяваш, ти препоръчвам да ходиш на козметик да ти прави кола маска .., защото с епилатора си е бая играчка ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    your mind,your body and your soul
    най-добре ги мини първо с машинка за подстригване и после сам решаваш какво ще ги правиш
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    най-добре ги мини първо с машинка за подстригване и после сам решаваш какво ще ги правиш
    с машинката за подстригване не растат ли после много бързо, мисля, че още по-бързо от другите

Шэобщо не е гейско да си обеэкосмиш краката!Даже е много по-хубаво да са гладки,отколкото космясали
    Аэ ти препоръчвам да действаш с кола маска,може даже да отидеш коэметик да ти го направи..
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Това е умно момче,което държи на себе си.С теб съм сладък

Град
    your mind,your body and your soul
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    с машинката за подстригване не растат ли после много бързо, мисля, че още по-бързо от другите
    [/b]еми да може и така да е.аз казвам първия път да ги мине така защото ако ги направи първо с самобръсна4ка доста труд ще хвърли
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Стига с тея педераски историй! Краката 6е си бръснеш... и за кво... те момичетата са толкова тъпи, че и 10 санта косми да имаш, няма да забележат! Най - много баща ти да забележи и да ти каже "Педераси в къщата не искам"
    Научи се да пишеш и тогава обяснявай, че сме тъпи!!!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Нали си наясно, че като ги махнеш и след това ше пораснат още по твърди,дълги и гадни Ех каква е тая мания момчета да се занимават с момичешки истории

Братлеееееееееее недееееееееейййййй

срам те е какво ще ти кажат родителите, срам те е да питаш в аптеката, смяташ, че е гейско...изобщо сигурен ли си, че искаш да се обезкосмиш? Ако наистина е така, можеш да идеш на кола маска, ще ти я направят по-качествено, отколкото сам у вас с ленти. Или пък за да не е напълно гладко, но все пак космите да са много по-къси, можеш да ползваш машинка за подстригване, много момчета го правят.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Машинка!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не виждам нищо срамно в това да се обезкосмиш по краката,а и не само-това е въпрос на лична хигиена и самоуважение.Има много начини-кола маска,епилатор,самобръснач ка,депилатор,но най-добре се епилирай или ги мини (ако не сам,то в козметичен салон) с кола маска-най-дълготрайно е действието.
    И недей да се срамуваш толкова,нищо толкова странно не правиш.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ами мойта идея е да ги премахваш сега, обаче по начини, които намаляват растежа, т.е. кола маска или епилатор, пък после лятото, ако не са толкова много и резулатата от начина, който избереш се вижда, да престанеш!

Mmm s kola maska-ot aptekata !

davai mahai vsi4ko :razz: :razz: :razz: nqma lo6o v tova da si 4isti6 krakata stiga da ne te boli mmnogo

Чувал съм, че с кислородна вода и памук като се мажат и се изрусявали (не съм сигурен, ако греша някой да ме поправи) и щом не си сигурен дали да ги махнеш, по-добре пробвай да ги изрусиш ( стават по светли)
    Любовта е измислена от комунистите, за да не си плащат!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от run7av3lk0
    Чувал съм, че с кислородна вода и памук като се мажат и се изрусявали (не съм сигурен, ако греша някой да ме поправи) и щом не си сигурен дали да ги махнеш, по-добре пробвай да ги изрусиш ( стават по светли)
    така е ! прав си аз пробвах на корем4етои не се забелязват
    по темата : абе да ти кажа недей с бръснача или с депилаторно кремче ... по-добре козметик на кола маска ... аз 1 година вече ходя редовно на кола маска и съм доволна много и не е боли толкова колкото те плашат ( е поне мен не ме болеше) и след кола маска ако не ти хареса не са след това твърди и гадни косъмчетата
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Ами според мен въобще не е гейско. Ни най малко! На мен лично много повече ми харесват момчета без косъмчета, отколкото със. Особено през лятото.

А колкото до кислородната вода - ами и тя е вариант, но като съм си говорила с козметичката ми и тя ми каза, че действително пораствали повече. Тъй че според мен, най-добрия вариант е с кола маска при козметик.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Izob6to ne se pritesnqvai,iz4isti si krakata.Tva 4e ima nqkoi kompleksari koito mislqt 4e e geisko ne ozna4ava 4e e taka.i ako se obezkosmqva6 tova 6te se haresa mn na momi4etata,za6to tova ozna4ava 4e se griji6 za van6nostta si.Az ti predlagam da ne si gi izsvetlqva6 s kislorodna voda za6toto 6te ti stanat po-dulgi kosum4etata.A kato za na4alo moje da zapo4ne6 s kola maska. :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на EarthShaker
    абе човеккк...

жените измислиха начин да си махат малкото окосмение по тялото че и нас вече карат... какво ти пречат отлкова тея косми, да не са ти като 3та ръка? за да то пораснат там значи природата в нас говори, щом са там- трябва да ги има... не мога да разбера ква е тая маниа? от няколко години насам мъжете почнаха масово да се бръснат ЦЕЛИТЕ... и за кво...? преди да не би да космите да са били по-малко я си помислете хубаво преди да правите такива работи само и само да угодите на женските... ако са готини ше ви приемат до последния косъм, баси

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аааааааахахахахха ...супер зле ... начи първо си махаш космите след това почваш да си слагаш фон дьо тен и след това почваш да харесваш момчета ..ае супер гейска раута !! ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си