.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Солариум

Град
    Бургас

Солариум

Утрее ще ходя на солариум... ии понеже малко мои познати са ходили.. се чудих дали мога да се намажа с някакво плажно олио за по-добър ефект...?

...

Мне...няма такова поне аз незнам....отиваш на прав по-добре не на легнал...и от 1 път абсолиутно ама абсолиутно нищо няма да стане а и няма да забележиш........ :P

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi nqma takova za predi solaruim...moje i prav ama ne i turbo-solarium.pone mene turboto n me kefi.ama nqma na4in ot 1pat da postigne6 efekta

Град
    blg
    mi to tam v solariuma po princip trqbva da si ima specialni masla za solarium ne se maji s plajni to i az mislq da po4vam ai uspex4eta

Плажното масло са за против изгаряне бе хора - в солариума няма как да стане от раз + тва ти тен ли ще ходиш да хващаш или да се бориш с него
    Не за вражда, за обич съм създадена!

za solariuma ima specialni krem4eta koito moje da nameri6v studioto cenata im e ot 20-25 do 60lv. za plajnoto maslo znam 4e v1ob6te ne e hubavo da go izpolzva6 pri solarium a i naistina ot 1viq p1t nqma nikakva razlika,pri men si proli4a na 4q 5q nqk1de
    impossible is nothing!

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от luscious*
    za solariuma ima specialni krem4eta koito moje da nameri6v studioto cenata im e ot 20-25 do 60lv. za plajnoto maslo znam 4e v1ob6te ne e hubavo da go izpolzva6 pri solarium a i naistina ot 1viq p1t nqma nikakva razlika,pri men si proli4a na 4q 5q nqk1de
    a ti za po kolko min hodi parvite pati

a az a pipitam kolko e centa na solariuma i kolko pati trqbva da se hodi za postigane na edin hubav ten A i savsem goli li ste v toq solarium
    TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.

Цитирай Първоначално написано от corneliq_15^
    a az a pipitam kolko e centa na solariuma i kolko pati trqbva da se hodi za postigane na edin hubav ten A i savsem goli li ste v toq solarium

Ем може и час,но аз повече от 3-4 мин не мога да издържа.Цената е различна,зависи каде ходиш Аз за 5 минути плащам 1,50 за един час е 5 лева И,ако искаш да ти останат следи от бельото може с него,но според мен давай само с прашки или боксерки айде успех
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe

Ем може и час,но аз повече от 3-4 мин не мога да издържа.Цената е различна,зависи каде ходиш Аз за 5 минути плащам 1,50 за един час е 5 лева И,ако искаш да ти останат следи от бельото може с него,но според мен давай само с прашки или боксерки айде успех
    wOw mn eftino tuka 5 min sa 4 lv

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe

wOw mn eftino tuka 5 min sa 4 lv

От кой град си,ако искаш ми пиши лично
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

много евтините солариуми са стари и нямат защитите които по новите имат. обикновено цените са между 50ст 1лв взависимост от екстрите на солариум. според типа кожа се определя и времето на престой, а обикновено разлика в тена се забелязва след 5я път :P
    impossible is nothing!

Има специални продукти за солариум, които се продават там. Но аз ти препоръчвам да си купиш от някъде другаде, понеже там са по-скъпи. Аз си бях взела от една козметика едно, което ставаше за солариум мисля, че се казваше KOLASTYNA TURBO.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си