Утрее ще ходя на солариум... ии понеже малко мои познати са ходили.. се чудих дали мога да се намажа с някакво плажно олио за по-добър ефект...?![]()
Мне...няма такова поне аз незнам....отиваш на прав по-добре не на легнал...и от 1 път абсолиутно ама абсолиутно нищо няма да стане а и няма да забележиш........ :P
mi nqma takova za predi solaruim...moje i prav ama ne i turbo-solarium.pone mene turboto n me kefi.ama nqma na4in ot 1pat da postigne6 efekta
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
mi to tam v solariuma po princip trqbva da si ima specialni masla za solarium ne se maji s plajni to i az mislq da po4vam ai uspex4eta
Плажното масло са за против изгаряне бе хора - в солариума няма как да стане от раз + тва ти тен ли ще ходиш да хващаш или да се бориш с него
Не за вражда, за обич съм създадена!
a ti za po kolko min hodi parvite patiПървоначално написано от luscious*
a az a pipitam kolko e centa na solariuma i kolko pati trqbva da se hodi za postigane na edin hubav ten A i savsem goli li ste v toq solarium![]()
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
Първоначално написано от corneliq_15^
Ем може и час,но аз повече от 3-4 мин не мога да издържа.Цената е различна,зависи каде ходишАз за 5 минути плащам 1,50 за един час е 5 лева
И,ако искаш да ти останат следи от бельото може с него,но според мен давай само с прашки или боксерки
айде успех
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
wOw mn eftino tuka 5 min sa 4 lvПървоначално написано от DivoTo_KoTe
Първоначално написано от GaBiIi__
От кой град си,ако искаш ми пиши лично![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Има специални продукти за солариум, които се продават там. Но аз ти препоръчвам да си купиш от някъде другаде, понеже там са по-скъпи. Аз си бях взела от една козметика едно, което ставаше за солариум мисля, че се казваше KOLASTYNA TURBO.