Първо Хаи на всички от форума.Както разбрахте от заглавието имам въпрос звързан с бялото течение.Та имам го от около 3 г.Правила съм си МНОГО изследвания на хормоните и са ми взимани много цитонамаски,но резултатите винаги са добри и не изолират нищо.Не водя полов живот.Имам и друг проблем които предполагам че до известна степен е свързан и със засиленото ми течение.От около година и половина
съм на противозачатъчни,защото 2та ми менструация беше доста силен кръвоизлив.От тогава два пъти съм спирала противозачатъчните,но 3-4 месеца след това не ми идваше и отново започвах хапчетата.Та преди 2 месеца ги спрях otnovo и течението ми се промени.Отидох на гинеколког,но отново нищо.Казват ми че всичко е нормално и няма нищо.Сори че толкова много въпроси задавам и че стана доста оплетено,но главния ми въпрос е:Как да го намаля това течени(засилено е,леко жълтеникаво,гъсто и няма силна миризма).И също така нормално ли е ако течението е всеки ден.Има ли някакви бабешки работи(лайка,сода нещо друга)?
Много ще съм благодарна на тези които ми отговорят и специално ако Dr.Smurph ми разясни положението.