- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не мога да се КОНЦЕНТРИРАМ help !
Здравейте! Имам един проблем , с който не мога да се справя по никакъв начин и това е концентрацията , а тя ми е изклучително нужна точно в този момент , тъй като съм последна година в гимназията и се подготвям за матури и кандидат студентски изпити.Ако някой е имал такъв тип проблеми и се е справил по някакъв начин ще съм му мн благодарен ако помогне![]()
K-Y-O-K-U-S-H-I-N
i az imam su6tia problemot krai vreme. Vupreki tova si vzimam vsi4ki izpiti v universiteta,no mi e izklu4itelno trudno da se koncentriram.Znam kakvo ti e mnogo e gadno!
Ами да ви кажа избягвам стоенето пред компютъра но въпреки това няма голям ефект все пак съм имал и периоди когато съм нямал проблем с концентрацията и нищо не може да ме разконцентрира но знам че има разни хапчета главно на билкова основа които стимулират и уросяват мозъка ако някой е пил подобни може да ми препоръча нещо.Благодаря предварително![]()
K-Y-O-K-U-S-H-I-N
Izklu4vash kompa ,spirsh telefona i mobilniq,pravish si priqtna atmosfera,bez nishto razkoncentrirashto, nai efektno e sutrin,no ako si bodar...i zapo4vash
izbii si ot glavata si4ki strani4ni temi!!
Аз ги пиех ама нямаха голям ефект.Ама пробваи да видиш.Първоначално написано от fаke
orehi i med izpitano e ot mene li4no ,makar ,4e i az taka ponqkoga sam malko otveqna i ne uspqvam da se koncentriram i gledai ako ima6 mn za u4ene posle zadaljitelno pone dva dni malko relax i posle si qko fresh ,pone na men mi pomaga deaiideee i uspeh !
![]()
...i te taka
Ами и аз така като почна да уча и си мисля за всичко друго,но не и за урока,затова и отделям повече време да зубра незнам на мен ми помага мисълта,че после ще съм свободнаааа.Хаха
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И аз така само че накрая се отказвам и не ги уча щото ме мързи.Някой път раглеждам целия учебник ,чета някои малки текстчета ама не и урокаПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!