.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    VARNA

Не мога да се КОНЦЕНТРИРАМ help !

Здравейте! Имам един проблем , с който не мога да се справя по никакъв начин и това е концентрацията , а тя ми е изклучително нужна точно в този момент , тъй като съм последна година в гимназията и се подготвям за матури и кандидат студентски изпити.Ако някой е имал такъв тип проблеми и се е справил по някакъв начин ще съм му мн благодарен ако помогне
    K-Y-O-K-U-S-H-I-N

На първо място - не стой пред компютъра! Не знам как, но наистина разконцентрира... Ако ще стоиш, гледай да е вечер, когато няма да учиш повече за деня. Хапвай и повече орехи, чела съм, че помагали.
    Успех с ученето и изпитите!

hottie
    Guest
    i az imam su6tia problem ot krai vreme. Vupreki tova si vzimam vsi4ki izpiti v universiteta,no mi e izklu4itelno trudno da se koncentriram.Znam kakvo ti e mnogo e gadno!

Град
    VARNA
    Ами да ви кажа избягвам стоенето пред компютъра но въпреки това няма голям ефект все пак съм имал и периоди когато съм нямал проблем с концентрацията и нищо не може да ме разконцентрира но знам че има разни хапчета главно на билкова основа които стимулират и уросяват мозъка ако някой е пил подобни може да ми препоръча нещо.Благодаря предварително
    K-Y-O-K-U-S-H-I-N

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Izklu4vash kompa ,spirsh telefona i mobilniq,pravish si priqtna atmosfera,bez nishto razkoncentrirashto, nai efektno e sutrin,no ako si bodar...i zapo4vash
    izbii si ot glavata si4ki strani4ni temi!!

Супер фен Аватара на fake
    купи си гинко прим, аз от 5 дена го пия и действително ми помага, а и не само на мен, и други хора са ми го казвали.
    Boots and braces don't make racists!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    купи си гинко прим, аз от 5 дена го пия и действително ми помага, а и не само на мен, и други хора са ми го казвали.
    Аз ги пиех ама нямаха голям ефект.Ама пробваи да видиш.

Град
    ee seegaaa...podrobnosti...
    orehi i med izpitano e ot mene li4no ,makar ,4e i az taka ponqkoga sam malko otveqna i ne uspqvam da se koncentriram i gledai ako ima6 mn za u4ene posle zadaljitelno pone dva dni malko relax i posle si qko fresh ,pone na men mi pomaga de aiideee i uspeh !
    ...i te taka

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами и аз така като почна да уча и си мисля за всичко друго,но не и за урока,затова и отделям повече време да зубра незнам на мен ми помага мисълта,че после ще съм свободнаааа .Хаха
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Ами и аз така като почна да уча и си мисля за всичко друго,но не и за урока,затова и отделям повече време да зубра незнам на мен ми помага мисълта,че после ще съм свободнаааа .Хаха
    И аз така само че накрая се отказвам и не ги уча щото ме мързи.Някой път раглеждам целия учебник ,чета някои малки текстчета ама не и урока
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си