.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Град
    Там, където е сърцето...
    Ебаси приятелката си чесно... с такава приятелка враг не и трябва ... просто е напълно права да ти се сърди...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Само да поясня, ако някой не помни... Били са на купон (лееко пияни)...
    Това ДОНЯКЪДЕ смекчава вината й... (ДОНЯКЪДЕ...)
    Смекчава и празната глава ! Нищо повече ! Като е курва поне да си признае , ама карай да е весело ...

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Само да поясня, ако някой не помни... Били са на купон (лееко пияни)...
    Това ДОНЯКЪДЕ смекчава вината й... (ДОНЯКЪДЕ...)
    Смекчава и празната глава ! Нищо повече ! Като е курва поне да си признае , ама карай да е весело ...
    +1 и за двете...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    там където си излишен!
    според ен всички сме хора и е човешко да грешим но........има едно НО това което ти си направила е непростимо моята бест фр се е целувала с гаджето на нейна фр и аз я направих на гъз и това че си пила изобщо не те оправдава като неможеш да се контролираш като пийнеш не пий всеки прави грешки и за мн от тях има и прошка но за такава няма никаква да предадеш преятелката си за единия к*р как се казва е най долното нещо според мен ти нз кво е да си приятел и не знаеш как да запазиш приятел помисли занапред какво ще правиш и каква фр ще си и един важен съвет ограничавай алкохола че ще имада разбиваш още мн приятелства и сърца
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
    uh tq daje mi vika obichash li go.. kak pff toi mi e bezrazli4en napulno bezrazli4en daje me drazni haha mn puti te dokato hodeha sme se karali s nego i az i vikam estestveno 4e ne go obi4am tq aaa da be ahha kak vyobshte moje da si go pomisli tova .. puk i az nahalna daje i vikam dove4era she hodim li na diskoteka haha am tq kaza ne .. po to4no vika nie she hodim ama ti nqma da doidesh ahahha be nqma za kvo da mi se surdi tfa e prosto edin sex ne go obi4am toi ne me obi4a kakvo tolkova.. az nqma da i go otkradna az ne go iskam tq si misli 4e nie se haresvame nekfi takifa az kato go vidq se obrushtam na drugata strana ahah
    Изобщо пука ли ти за това как се чуства тя? За тебе явно е "просто секс" защото си свикнала явно да се ч*каш с гаджетата на приятелките си, но за нея това не е нещо което може да подмине просто ей така. Ако ти пукаше понеее малко за нейните чуства нямаше да го направиш.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Курволяка отдавна е завладял света,какво се чудите на тая...милиони са като нея !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Айде айде стига сте корили момичето сякаш вие сте застраховани от такова нещо. Непростимо туй непростимо онуй. Не е могла да устои на изкушението, което си е напълно човешка черта. Приятелката и е обичала въпросния Николайчо, но той е избрал нея за вечерта. Дори и за бройка да е било. Важното е че той избрал нея и е искал нея променя много ситуацията. Разбирам да са ходели, но те са били са бивши, а той е бил свободен. А това че приятелката ти я хваща повече яд от това че Николай е избрал тебе отделен въпрос. На това му се казва завист, още повече че тя е по - красива от тебе ! А да ти кажа ли как твоя бивш е разбрал затова че сте се ебали. Лесно. Момчетата имаме навика като закопаем някоя и веднага след това да се похвалим пред аверите. Надявам се ме разбираш... Такива неща лесно се разчуват

И все пак няма да се притесняваш мацка. Станалото станало. Минало заминало. На твоята приятелка и е тежко сега, но ще видиш Николай като и тегли едно мадо как всичко ще си дойде на мястото . В тоя живот трябва да бъдем малко егоисти. А ти от къде си сигурна че тя не би направила такова нещо ? Застрахована ли е ? Помисли си хубаво върху тези работи. И пак ти повтарям - не се теразай и товари за глупости , защото нищо лошо, подсъдимо и срамно не си направила!!!

dark_sw haha kak da si priznaq 4e sum kurva kato ne sym !!
    Estestveno 4e mi puka za 4uvstvata na priqtelkata mi no prosto togava ne misleh za neq pove4eto momenti ot minalata sedmica mi se gubqt i nepomna kak sum si trugnala i s kogo .. i kak sum se pribrala.. sujalqvam mnogo za tova koeto napravih tfa momi4e zna4i mn za men mn puti mi e kazvala 4e sme kato sestri i me obi4a mn vinagi kakvoto i da stava sme bili 2-te .. i sega si4ko do tuk .. se edno na men mi e super lesno ako iskah nqkoi da me obijda shtqh da otida v kafeto povqrvaite mi si4ki tam 6te me obijdat tolkova kolkoto i vie no vas dori ne vi poznavam nito vie men .. taka 4e pisah tuk za da mi pomognete po nqkuf na4in da si oprava burkotiqta a ne da me obijdate ..

ami sigurno shte ti prosti ne vqrvam zaradi edno mom4e da se skarate i pove4e da ne ste priqtelki vsi4ko shte se opravi tova koeto si napravila e gadno no vse pak priqtelstvoto e po vajno ne si mislela v tozi moment vseki pravi greshki !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си