Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Мисля че имаш някакъв комплекс от твоята приятелка след като ей така за нищо си спаса с него?Нямаше ли други момчета около тоалетната,че да се наебеш с тях?И това че си я попитала дал ще ходите на дискотека е крайно нагло!Зададох ти куп въпроси на който не ми отговри,явно нямаш какво да кажеш.
aMI ne nqmam nikakuv kompleks ot neq za mom4eta nikoga ne sme se karali dvete za6toto haresvame napulno razli4ni mom4eta tq e mnogo hubava po hubava ot men samo 4e vse si haresva nekfi glupaci deto tq kolko e hubava moje si hvane basi qkoto mom4e ma tq ne e takava da trugva s hubavi mom4eta a mom4eto s koeto hodeshe predi e sladuk da taka e no az go poznavam mnogo predi neq mnogoo po otdavna i sme priqteli ahah daje kato bqhme malki si bqhme gadjeta haha i roditelite ni se poznavat tui 4e ne e zaradi tfa ami imashe drugi mom4eta prosto az otidoh da govorq po tela i toi beshe tam po4nahme da si govorim i toi mi vika kvo stava s Gosho (bivshiq mi ) i az mi nishto tam tfa onova obqsnqvah mu i toi mi vikashe sa hodish li s nqkoi nekfi takiva i az mu vikam ne be ne mi se zanimava s mom4eta ve4e samo momi4eta po4nah i se smeem i az se bqh podprqla na nego i toi me gushnal i si govorim ii .. taka stana ne sum oti6la specialno zaradi tova !!