Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
a be to priqteli mnogoO sofia e dosta golqma i az poznavam mn hora u4ila sum v dosta u4ili6ta.. ahha kolko spomeni imam v4era seda i si gledam snimkite ot telefona s moita priqtelka i tam si4ko i mi stana tolko gadno i gi iztrih .. iztrih si4ko i ot p-c mn mi e gadno za neq ;( priqteli osven teq v kvaratala imam mnogo no vse pak mi e gadno az sum sviknala s tfa momi4e i si4ki neshta deto sme pravili i da znam 4e nqma da e pak su6toto lqtoto za 3 meseca nashte mi bqha zabranili da izlizam s neq zashtoto pravim mn gluposti ne se pribirame hodim po kuponi diskoteki nie sme na po 16 i te mi zabraniha i cqlo lqto bez neq tolko gadno mi beshe no pak se opravihme nashte vidqha 4e nemoje da e taka puk daje ne jiveeh tuka po bqh tu na moreto tu v kipur shot tam jivee lelq i navsqkude no ne i tuka v sf shot mi beshe gadno .. i sega da znam 4e nemojem da sme fr-ta ;(
Чувала ли си приказката "Както можеш сам да си навредиш,цяло село не може така да ти навреди"?
Съжелявам но не виждам ти защо съжеляваш,това трябва да ти е обеца на ухото и друг път преди да правиш каквото и да е си помисли много добре дали трябва и дали това ще нарани някого,недей да бъдеш толкова импулсивна в действията си.
Когато бях на твоята възват и по-малка даже така имах две пр дето правехме глупости който не бяха нормални за възраста ни,техните родители не даваха да излизаме заедно и мойте много не ги обичаха и аз така се трутках за тях,а днес не бих контактувала с тях за нищо на света,защото аз съм пораснала а те още си живеят в някви мечти и още с наркотиците си живеят,а наркотика не бива да бъде смисал на живот на който и да е човек.Мисълта ми беше "Всяко зло за добро"

Не го мисли повече,това няма да ти помогне да върнеш времето на зад.