apfff za kfo si4ki mom4eta sa takiva idioti .....az se opitvam da gi razbera no ne uspqvam .....re6ih vednaj zavinagi da bada gadna no qvno ne moga....v4era se sabirahme v edna ka6ta i az haresvam edno mom4e ot 3 sedmici nqkade ...i uj toi me haresval pone taka mi kaza edin negov fr.....i kfo stana gledam go se natiska po edno vreme s druga se mlqskat tam...i mi stana super kofti mn ....i re6ih da mu go varna...sled kato onaq si zamina toi ostana sam....i az re6ih i az da se zanimaam s dr makara i nasila..po4nah tam da se celuvam s nego... no vidqh 4e mu e adski tapo i se otdrapnah ....toi hode6e ot staq na staq i dori ne gleda6e....razbrah 4e e mn tapa postapka ot moq strana ....i re6ih poi4e da ne praq cirkove zeh si ne6tata i zaminah i takmo stoq na vratata i edin negov mn dobar fr mi vika trqa da govorq s teb..i az mi kazvai i toi haresva6 li fr mi i az mi nz i toi off kfo se zanimaam s 6matki i az vikam mi hyy da haresvam go 6to i toi 6tot toi kaa 4e adski mn ta haresva i mu stanalo mega tapo...i az si zmainah be6e mi super gadno cqla ve4er...a na dr den edna moq mn dobra fr mi kaza 4e toz glupak sno6ti i e kaal 4e iskal sao da me ebe i da me ostai.....i nakaral negoviq fr da me zlepostavi i da kaja 4e go haresvam da mi se smeqt....apffff mrazq mom4etata si4ki ste ednakvi pisna mi ot vas kfoto 6tete kazvaite 4e imalo svqsni i t.n...s kolkoto poi4e se zanimaam i se zapoznaam se poi4e razbiram 4e takiva svqsni NQMA! apffff...!!!!!!!