Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Цитирай Първоначално написано от Naman07
Mdam pravi ste momi4eta ... nie svqstnite ( ) sme na iz4ezvane ili sme zaeti,az li4no sym zaet ot 2 meseca nasam :P ,no pyk ste adski pravi,4e 97% ot mom4etata sa pylni kreteni,koito mislqt edinstveno s dolnata si "glava" .Samata misyl da izostavq priqtelkata si ili da i izneverq me kara da se 4uvstvam zle ... Bih te posyvetval da ne gubish pylna vqra v mom4etata,no pyk i si otvarqi shiiROoooko o4ite za bezmozy4nite 4erveii nari4ashti sebe si "gotini pi4ove",koito ne iskat ni6to drugo osven edna zna4itelna broika "sledpi momi4eta" P.S. az li4no ne praznoslovq s takiva individi .. prosto im sma4kvam glavite , barem imashe ne6to v tqh
От както свалиха Бай Тошо времената много се промениха в България,нещата като човещки ценности да си добър,честен,работлив и др. вече са срамота.Днещното поколение е изпълнено с комплекси,аз живея в малък град и повярвайте ми какво ли не съм видяла там.Беден ми е речника да ви опиша какво представляват димитровградските мъже!

аааааа нЕ!.. направо ме разби. за какъв морал ми говориш по бай тошово време? за каква трудолюбивост? изрази от сорта "той ми плаща колкото да не умрем, а аз бачкам колкото да не заспим" и "учи, мама, да не работиш" точно по бай тошово време са били най-актуални. за морал да не говорим.. 8ми март е бил ден на колежката, който е използван за предтекст спокойно да си ебеш колежките на работното маясто. само дето тогава на селяните не им е било позволено да идват в София е тва е разликата. днешното поколение го отглеждат хора, израстнали точно по бай тошово време... и ако си мислите, че не е било така винаги, мн се лъжете, просто едно време не се е говорело толкова явно за това какво се случва.

а по темата - като се движиш сред боклуци и такива харесваш, мн ясно че така ше ти се случва