- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се справя с безразличието му?
Здравейте на всички.Та имам нужда от съветче.Става дума за следното.С приятеля ми сме заедно от няколко месеца и всичко беше наред.Но преди няколко седмици просто нещо стана той стана адски безразличен в смисъл не ми обръща никакво внимание понякога ако аз не му се обадя имам чувството че той няма да се сети изобщо за мен.Имам чувството че каквото и да му кажа каквото и да направя то винаги е грешно.Той е безразличен към всичко което му казвам не реагира по никакъв начин.Единствения начин да му привлека вниманието е ако му спомена нещо за раздяла и той веднага почва да ми повтаря колко много ме обича и колко много знача за него и какви ли не още неща.Та моля ви кажете ми как да го накарам да стане отново момчето което беше преди,момчето което умираше да бъде с мен и правеше всичко възможно да се видим....мислила съм и за това че може да има друга....той естествено не си го признава и незнам нещо ме кара да мисля че не би ми изневерил,но все пак става нещо той неиска да ми каже какво и ....това ме побарква кажете ми как да се справя с безразличието му?
Благодаря ви дори и за това че само сте прочели темата![]()
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you