- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- той го мисли за женско?
Проблема е,че когато започнах да целувам гаджето си по корема и гърдите,ме спря и каза,че това е само за момичета и не иска да го правя.Не ми е първия и усетих,че преди да го каже се беше възбудил много,но незнам наистина ли е само за момичета!аз не смятам така,но не искам да правя нещо,което не му харесва,въпреки че много искам-изкушавам се само като погледна да не му се нахвърля(а и все пак тялото му е много готино)Обичам го много ,така че кажете какво да правя?Наистина ли е само за момичета?Момчета,харесват ли ви целувките по корема и гърдите???
Haha toq edin den mai shte pridobie gey naklonnosti.Estestveno, che haresvme tam. Na men korema mi e edno ot nai-chuvstvitelnite mesta. Podludqvam nqkoe momiche kato zapochne da me celuva tam.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
![]()
![]()
![]()
kaji my,4e ti haresva i 4e iska6 da go celyva6 navsqkude
![]()
nz
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Оле боже женско било,ми като е женско да си гледа работата,на сухо да седи.![]()
Ох страшно обичам да ме галят и целуват там....![]()
![]()
![]()
Пс:Особено Undying![]()
![]()
![]()
Est 4e ne e jensko...........naprotiv!Mom4etatase v1zbujdat mnogo0o ot takiva celuvki..
emi ti p1k za jensko li go misli6 maleiiipfff ebahti pi4a ........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Izob6to ne e jensko,pedalsko i t.n. az li4no sam imala priqtel,koito izdivqva6e ot vazbuda,kogato go celuvat po korem4eto.
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
na toq mai ne6to mu hlopa daskat za6toto korema i nai ve4e niskata oblast mejdu papa i penisa se s4ita za edna ot osnovnite mujki erogenni zoni!toq verno moje da se izpederasti!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
да ти имам компетентността ..може при някои пък да не е - от което не следва че ще се изпедераси пък и момчето може да се изпедераси но вие по умни нема да станетеПървоначално написано от darla_f
примерно мен ако някоя тръгне да ме целува или гали там с върха на пръстите си ще я помоля да престане и направо да го лапа - имам ужасен гъдел там един път без да искам изритах една курва така в главата и от тогава ме е страх да давам ... тва кво значи че ще се изпедерася ли ?
xaxaxaxaxxaxнз ко да кажа просто
To i na nego mu e haresalo ama se prai neshto, pogovorete si![]()
seki si ima predpochitaniq we. ako nekoi go kefi samo analen sex, tfa trqq li da znachi che vaginalniq trea byde zabranen ?!?!
ne e samo jensko. ma shtom ne go kefi, i taktichno ti e kazal che ne shte, nachi ne go kefi. ti pa taktichno mu podskaji che te kefi. se pak si praite tam kompromisite i tolkoz... moe ne si pada po liubowni igri, naprao da iska da ryga ..![]()
бахти разнобразието маина![]()
Lord Give Me A Sign
пХаХАаХАхЖенско било .. пфф друг път мене там като ме целунат и напрао си умрем от кеф
![]()
![]()
![]()
Тоз нещо не е наред ...![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Има някакъв стар комплекс 100%! Не може ей така да му хрумне.. той си знае
Иначе.. супер мега хипер много обичам и се кефя...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Haha , сори ма е глупав
az li4no obojavam da me celuvat tam![]()
Гаджето ти е безчувствен гей робот! Лисни му малко вода да даде на късо! Това нормален човек не може да го каже!