.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Sofiq

той го мисли за женско?

Проблема е,че когато започнах да целувам гаджето си по корема и гърдите,ме спря и каза,че това е само за момичета и не иска да го правя.Не ми е първия и усетих,че преди да го каже се беше възбудил много,но незнам наистина ли е само за момичета!аз не смятам така,но не искам да правя нещо,което не му харесва,въпреки че много искам-изкушавам се само като погледна да не му се нахвърля(а и все пак тялото му е много готино)Обичам го много ,така че кажете какво да правя?Наистина ли е само за момичета?Момчета,харесват ли ви целувките по корема и гърдите???

Мега фен Аватара на amatorium
    Haha toq edin den mai shte pridobie gey naklonnosti. Estestveno, che haresvme tam. Na men korema mi e edno ot nai-chuvstvitelnite mesta. Podludqvam nqkoe momiche kato zapochne da me celuva tam.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    v edno sypersko grad4e
    kaji my,4e ti haresva i 4e iska6 da go celyva6 navsqkude nz
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Оле боже женско било,ми като е женско да си гледа работата,на сухо да седи.

Ох страшно обичам да ме галят и целуват там....

Пс:Особено Undying

Est 4e ne e jensko...........naprotiv!Mom4etatase v1zbujdat mnogo0o ot takiva celuvki..

emi ti p1k za jensko li go misli6 maleiii pfff ebahti pi4a ........
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Град
    ПрИ Теб
    Izob6to ne e jensko,pedalsko i t.n. az li4no sam imala priqtel,koito izdivqva6e ot vazbuda,kogato go celuvat po korem4eto.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na toq mai ne6to mu hlopa daskat za6toto korema i nai ve4e niskata oblast mejdu papa i penisa se s4ita za edna ot osnovnite mujki erogenni zoni!toq verno moje da se izpederasti!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    na toq mai ne6to mu hlopa daskat za6toto korema i nai ve4e niskata oblast mejdu papa i penisa se s4ita za edna ot osnovnite mujki erogenni zoni!toq verno moje da se izpederasti!
    да ти имам компетентността ..може при някои пък да не е - от което не следва че ще се изпедераси пък и момчето може да се изпедераси но вие по умни нема да станете примерно мен ако някоя тръгне да ме целува или гали там с върха на пръстите си ще я помоля да престане и направо да го лапа - имам ужасен гъдел там един път без да искам изритах една курва така в главата и от тогава ме е страх да давам ... тва кво значи че ще се изпедерася ли ?

xaxaxaxaxxax нз ко да кажа просто

xaaxxa nqma takova ne6to qvno ne mu e qko

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не съм напълно съгласна.. макар, че и приятелят ми няма чувствителност в областта на гърдите. Но коремът е друго нещо.
    Идеята ми е, че всеки е различен. Може пък само твоето момче да не харесва там. Следващият път просто попитай къде обича

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    To i na nego mu e haresalo ama se prai neshto, pogovorete si

seki si ima predpochitaniq we. ako nekoi go kefi samo analen sex, tfa trqq li da znachi che vaginalniq trea byde zabranen ?!?!

ne e samo jensko. ma shtom ne go kefi, i taktichno ti e kazal che ne shte, nachi ne go kefi. ti pa taktichno mu podskaji che te kefi. se pak si praite tam kompromisite i tolkoz... moe ne si pada po liubowni igri, naprao da iska da ryga ..

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    бахти разнобразието маина

Lord Give Me A Sign

пХаХАаХАх Женско било .. пфф друг път мене там като ме целунат и напрао си умрем от кеф

shot znaish nakyde otiwa, nali ?

Град
    Варна
    Тоз нещо не е наред ...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Има някакъв стар комплекс 100%! Не може ей така да му хрумне.. той си знае

Иначе.. супер мега хипер много обичам и се кефя...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    Haha , сори ма е глупав

Град
    East Coast
    Бисери всякакви еми като не желае момчето недей но ако изкара още нещо...нали няма спор че става нещо наобратно

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    определено не е женско явно просто не му е приятно,но пък щом казваш,че се е възбудил говори с него може пък и да започне да ти дава....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az li4no obojavam da me celuvat tam

Гаджето ти е безчувствен гей робот! Лисни му малко вода да даде на късо! Това нормален човек не може да го каже!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си