.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

По-малко момиче

Лошо ли е да имам аспирации към момиче, което е 3 години по-малко от мене. Аз съм 11-ти клас, тя е 8-ми?

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ъъъъъ...аз ли буркам или аспирация е имате на кухненски електроуред :P
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Там, където е сърцето...
    Лошо няма, защо трябва да има. Стига момичето да не е някоя от онея лигли, защото повечето на тая възраст са ... да не казвам да хванеш едната и да удариш другата третата сама пада...
    Просто гледай да не стане тъй че да си с няква лигла дето незнае кво иска и дето прави каквото и кажат приятелките.
    ДА НЕ СЕ ОБИЖДА НИКОЙ, ИМА И МНОГО СВЕСТНИ МОМИЧЕТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ПРОСТО КАЗВАМ ЗА НЯКОЙ ИНДИВИДИ!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Лошо няма, защо трябва да има. Стига момичето да не е някоя от онея лигли, защото повечето на тая възраст са ... да не казвам да хванеш едната и да удариш другата третата сама пада...
    Просто гледай да не стане тъй че да си с няква лигла дето незнае кво иска и дето прави каквото и кажат приятелките.
    ДА НЕ СЕ ОБИЖДА НИКОЙ, ИМА И МНОГО СВЕСТНИ МОМИЧЕТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ПРОСТО КАЗВАМ ЗА НЯКОЙ ИНДИВИДИ!
    110% не е лигла, много е умно момичето, това че е много сладко ... се подразбира.

За шегаджията - да имаш аспирации означава да имаш стремеж към нещо

Няма лошо признай и го 100 на 100 ще трагне с теб

Мега фен Аватара на Spider4eto
    няма лошо. Моя е по голям от мен с 4 години

Град
    ПрИ Теб
    Kaji i 6e stane rabotata.Uspeh
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Годините не са проблем, освен ако не е някаква фрапираща разлика от 5 и повече години! Е в твоя случай не е такава така че действай. Късмет!

Супер фен
    Ееее глупости щом е свястно детето няма проблем естествено

Град
    Враца
    Хах, 3 години не са нищо Даже е много сладко в случая... особено, ако тя е нова в училището

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Хах, 3 години не са нищо Даже е много сладко в случая... особено, ако тя е нова в училището
    да те зимам аз тогава

Супер фен
    Да много е лошо да имаш аспирации към такова момиче. Рискуваш да бъдеш съден и арестуван за педофилия. Как може да те привлича такова момиче с ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ ПО - МАЛКО вее еййй ? Ти болен ли си няма ли по големи за тебе ? Кво прайм така ?!?!?!

Супер фен Аватара на Qnchety

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    да те зимам аз тогава
    Зимай ме... днеска и вчера междувпрочем те видях Вчера по стълбите... днес си тръгна през вратичката на спортното... с яката шапка

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако е на твоя акъл (или обратното ) и ти допада защо не? 3 години е допустима разлика поне според моите скпомни разбирания

Абе , според мен не е добре да е толкова по-малка от теб , щото някак незнам точно как да ти го кажа без да ме напсуваш ....Не се знае да ли пък не е някоя лигла , която незнае какво иска , тъй че по добре внимавай с кухненските уреди !

xixix ne e lo6o moia priatel sa6to e s 3 godini po golqm no se razbirame 4udestno imala sam i s 4 godini razlika fr...tei 4e davai sega horata hodqt s po 8 godini po malki koeto ve4e e lo6o
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

да те зимам аз тогава
    Зимай ме... днеска и вчера междувпрочем те видях Вчера по стълбите... днес си тръгна през вратичката на спортното... с яката шапка
    : ) сакаш ли ме аз съм гаден аз не съм те виждал ...

Град
    Враца
    да те зимам аз тогава
    : ) сакаш ли ме аз съм гаден аз не съм те виждал ...
    Що да си гаден? Аз излязох гадната... Не помниш ли? Айде да не го обръщаме на чат ,но иначе е желателно да ми отговориш, независимо по какъв начин... Ако си такъв като тоя от филма, те зимам без да се замислям... и ако не си забравил това за квартирата в София

Супер фен
    Няма лошо,стига да е точно момичето,да не е лигла и да е сериозна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си