- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малко момиче
Лошо ли е да имам аспирации към момиче, което е 3 години по-малко от мене. Аз съм 11-ти клас, тя е 8-ми?
ъъъъъ...аз ли буркам или аспирация е имате на кухненски електроуред :P
Първоначално написано от kombarka
Лошо няма, защо трябва да има. Стига момичето да не е някоя от онея лигли, защото повечето на тая възраст са ... да не казвам да хванеш едната и да удариш другата третата сама пада...
Просто гледай да не стане тъй че да си с няква лигла дето незнае кво иска и дето прави каквото и кажат приятелките.
ДА НЕ СЕ ОБИЖДА НИКОЙ, ИМА И МНОГО СВЕСТНИ МОМИЧЕТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ПРОСТО КАЗВАМ ЗА НЯКОЙ ИНДИВИДИ!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
110% не е лигла, много е умно момичето, това че е много сладко ... се подразбира.Първоначално написано от Iv4eTy
За шегаджията - да имаш аспирации означава да имаш стремеж към нещо
Няма лошо признай и го 100 на 100 ще трагне с теб![]()
Kaji i 6e stane rabotata.Uspeh
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Годините не са проблем, освен ако не е някаква фрапираща разлика от 5 и повече години! Е в твоя случай не е такава така че действай. Късмет!
Ееее глупости щом е свястно детето няма проблем естествено![]()
Хах, 3 години не са нищоДаже е много сладко в случая... особено, ако тя е нова в училището
![]()
да те зимам аз тогаваПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Да много е лошо да имаш аспирации към такова момиче. Рискуваш да бъдеш съден и арестуван за педофилия. Как може да те привлича такова момиче с ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ ПО - МАЛКО вее еййй ? Ти болен ли си няма ли по големи за тебе ? Кво прайм така ?!?!?!
Зимай ме... днеска и вчера междувпрочем те видяхПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Вчера по стълбите... днес си тръгна през вратичката на спортното... с яката шапка
![]()
Ако е на твоя акъл (или обратното) и ти допада защо не? 3 години е допустима разлика поне според моите скпомни разбирания
Абе , според мен не е добре да е толкова по-малка от теб , щото някак незнам точно как да ти го кажа без да ме напсуваш ....Не се знае да ли пък не е някоя лигла , която незнае какво иска , тъй че по добре внимавай с кухненските уреди !![]()
![]()
![]()
xixix ne e lo6omoia priatel sa6to e s 3 godini po golqm no se razbirame 4udestno
imala sam i s 4 godini razlika fr...tei 4e davai
sega horata hodqt s po 8 godini po malki
koeto ve4e e lo6o
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
: ) сакаш ли меПървоначално написано от nicolepcd
аз съм гаден
аз не съм те виждал ...
![]()
Що да си гаден? Аз излязох гадната... Не помниш ли?Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Айде да не го обръщаме на чат
,но иначе е желателно да ми отговориш, независимо по какъв начин...
Ако си такъв като тоя от филма, те зимам без да се замислям... и ако не си забравил това за квартирата в София
![]()
Няма лошо,стига да е точно момичето,да не е лигла и да е сериозна![]()