Здравейте! То вече банално става като четох другите теми, ама просто незнам какво да правя - отчаян съм вече
Значи сапунката е следната - като скъсах с бившото ми гадже пак излизахме с мой и нейни приятели и се запознах с 1 момиче. писахме си в скайп и точно преди да се престраша да я поканя да излеземе разбирам, че бившата ми и е говорила някакви глупости за мене , които дори не са истинапочти не си пишехме и не се виждаме вече много, че постоянно почти съм на тренировки. онзи ден ми писа като постоянно ми правеше намеци, че иска да я изведа за Свети Валентин и всичко беше супер докато на 14ти не се събудих с 39 температура ... звъннах и все пак излезнахме обаче аз едва гледах и просто и казах, че ми е зле ... и така и не ходихме никъде
сега като и пиша или не отговаря или с по 1 думичка ... незнам какво да направя тъкмо се бях зарадвал и аз, че най накрая ще излезнем, но ... сега просто все 1 не и пука за мене
Какво да правя?!
Ако някой може да помогне ще съм МНОГО благодарен!!! Благодаря ви предварително![]()
Снайперист на свободна практика
Obqsni i situaciqta apak nali ste izlizali tq te e vidql,4e ti e zle(ako izb6to se cupi zaradi tva) izqsnete si ne6tata.Kasmet dano vsi4ko da se opravi!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Между другото и аз преди бях така, когато приятелят ми не му се излизаше или беше уморен, или болен аз се цупех и му се сърдех, но после влязов в положението му и осъзнах, че не може да прави винаги както аз искам да стане, че и на мен ще ми се случи някой път или да не ми се излиза, или нещо друго и той трябва да ме разбере.ЗАтова си поговорете, изяснете отношенията си и ако те харесва наистина дано да потръгнат нещатаУспех
...
Ами обясни и ситуацията, и ако искаш и кажи,че искаш да и се реваншираш - покани я на кафе, купи и една роза и като излизате и я подари (нз това как ми дойде на ум ама... :P ). Дано това я размекне и...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD