.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Много моля за съветче

Адски много харесвам едно момче от моя клас! Преди около месец му признах че го харесвам и една седмица се държеше супер гадно1 Нещата се нормализираха! Сега му направих валентинка в която пишеше всичко,което исках да му споделя! Сега пак се държи отвратително! Защо го прави?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    щото още е недорасъл и не знае какво означава някой да се подиграва с чувствата му

Ми защото е мъж (момче) ... Или, не те харесва, или те харесва и иска да го скрие...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    on the beach
    Въпрос. Кой клас си?

6 клас съм! Оф мн ми е трудно! Не мога да го разбера!

За бога тези момчета с всеки изминат ден изпростяват все повече и повече ...
    Може би се държи така...ЗАЩОТО Е МОМЧЕ !!!

ДАм, тов а е основната причина , но все пак! Според вас харесва ли ме ?

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Spodelila si 4uvstvata si,pove4e ne mojesh da napravish !Ako se dyrji taka qvno e glupak i ne shvashta situaciqta...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    защото е недорасло пишлеме, в1обще не се занимаваи!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Да,знам , ма не мога ! Само за него мисля! Просто не мога да си го избия от мозъка! А и кат секи ден го гледам в у-ще как да го забравя? Невъзможно е!

Супер фен
    Още го тресат детско - юношеските години и е в начална фаза на пубертета. Така сме си момчетата. Я не му обръщай внимание и му дай пълен игнор да видиш как ще има внезапна промяна

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Още го тресат детско - юношеските години и е в начална фаза на пубертета. Така сме си момчетата. Я не му обръщай внимание и му дай пълен игнор да видиш как ще има внезапна промяна
    Ми неска абсолютно никво внимание не му обръщах и пак нищо!

Ха, понякога момчетата са си истонско бедствие Пробвай да не му обръщаш внимание известно време и сигурно ще тръгне той след теб.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мерси много за съветчетата!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ми неска абсолютно никво внимание не му обръщах и пак нищо!
    Еми може да не иска още гадже човека. Може да не е готов и да се страхува от такова нещо. Може още да не е достигнал възрастта на разгонване. Но със сигурност с непукизъм и игнор ще постигнеш повече от колкото ако му обръщаш внимание. Шансовете определено са ти големи. Имай все пак малко търпение. Нещата не стават мигновено

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми и аз съм 7 кл и ти давам един АДСКИ голям съвет: не се занимавай с момчета на твоята въраст ! Просто нз дали си забелязала, ама аз съм забелязала, че сички момчета на мойта възраст са супер тъпи и се държат по зле и от децата в детската!

Дам,забелязала съм , ма кат го обичам наистина истински кво да направя? А и винаги има изключения!

Град
    on the beach
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ха, понякога момчетата са си истонско бедствие Пробвай да не му обръщаш внимание известно време и сигурно ще тръгне той след теб.
    Това ми хареса! И е вярно.
    Ние сме млади. Никой не може да отрече, чи гаджетата не са жизнено важни, обачИ на нас ни се иска да имаме. Боли, сърби, боли и пак сърби. Не ти е хубаво да те отблъсква, но продължаваш. Не се занимавай с момчета на твоята възраст, както е казала ThE_sEa_GiRl{} . Никога не прави първата стъпка към момче. Трябва той да те избере, ти само можеш да покажеш заинтересованост и да чакаш. Мъжът трябва да е мъж и да знае как да си вземе гадже. Най - добре е да не се занимаваш изобщо с момчета, но в днешно време младежта не може да се удържи. Модерно е да си с гадже и да не си девствен и това е. Дори е срамно ако нямаш някое от двете !!! На къде отива този свят?

Пфффффффффф , още ли не си разбрала , че не трябва да бъдеш искренна с хората (особено с момчетата) ?Като ми кажеш , че ги харесваш се правят на голямата работа и те затапват много лесно , тъй като знаят къде ти е слабото място ! Слава Богу , аз не допуснах твоята грешка и сега съм в добри отношения с моето момче нищо , че си има гадже !

Град
    Ryse
    6toty e golqm tupak,nemoje6t da oceni 4yvstvata ti.Suvet:Ne se prinizqvai do nivoto my!Ostavi go da si "4ypi glavata".

Ми пробвай го това с игнорирането,то за 1 ден няма да проработи, трябва да се правиш на недостъпна малко повече, че те момчетата не са от схватливите (повечето де).. :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мерси много, ще пробвам и после ще разказвам!

Цитирай Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
    Мерси много, ще пробвам и после ще разказвам!
    Успехче ти пожелавам
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мерсиии! Ма то няма да си проличи толкова скоро! Ще трябва време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си