- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как разбирате дали е любов или просто физическо привличане?
Ами от 15 дена съм с едно момиче.Първите 2-3 дена си мислех че съм влюбен ама май не съм...Иначе прави страхотен секс и затова не искам да я оставям...Та въпроса ми е как различавате любовта от сексуалното привличане.Аз например съм на 20 и от край време бъркам двата щата![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Ами купи си карта...Първоначално написано от bibo
![]()
Не,принципно, когато си в пубертета е разбираемо да не можеш да различиш любовта от физическото привличане, ама тъй като ти вече не си....ам значи просто си тъп
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Физическото привличане е част от любовта. Но разликата е в това че физическо привличане може да има без любов, но любов без физическо привличане е невъзможна.
Ето ти си чист пример. Харесва ти как се чука приятелката ти и стоиш при нея, но без да я обичаш. Твоето си е чисто и просто физическо (сексуално) привличане. Докато ако беше влюбен в нея щеше да има духовно привличане. Любовта не може да съществува ако тези два вида привличания не са на лице. Те могат да съществуват по отделно. Едното си е братско - сестринско приятелство без секс, другото си е пак същото прикрепено със задоволяване на сексуалните нужди от време на време. Или по простичко - секс без любов може, но любов без секс не...
Айде сега излез от филма и се замисли над думите ми.
но любов без секс не... защо пък да не може?Има много по важни неща от секса!Първоначално написано от Alabalaportokala
...
razbiram po tova 4e samo zaradi fizi4eskoto privli4ne, ne bih bila s 1 40vek 1 godina![]()
kakto i toi s mene se
t.e.... ponqkoga ne6tata v posledstvie se razbira... ai se ose6ta...
Първоначално написано от ™G-Baby™
И да не е най - важното при двама нормални човека любовта не би могла да съществува без секс. А ако ти смяташ че не е така - докажи. Бъди с 1 човек 2-3 години(а защо не и цял живот) без да правиш секс. Разбира се не включваме изневярата щото се предполага че го обичаш.но любов без секс не... защо пък да не може?Има много по важни неща от секса!
Не исках да кажа, секса не е всичко в една връзка.....За мен секса няма никакво значение.Най-важното е хората да се обичат, разбират и уважават взаимно.Не като някъде бях чела скоро май в космополитан изказване на мъжете "Щом правим секс значи всичко във връзката ни е добре и се обичаме" Секса не е всичко .Както ти каза може да има секс без въобще да има любов, а в някой случаи е точно така.Мъжете искат да задоволят своя нагон!
...
Не съм изпитвала "любов"... не мога да ти помогнаИначе много трудно човек може да каже, че обича някой... в повечето случаи наистина е само физическо привличане
![]()
но любов без секс не... защо пък да не можеКато всяко момиче си противоречиш. А че не е едно от най - важните в неща в 1 връзка си е твое лично мнение. НО нека ти кажа. На тоя свят има доста сексуално незадоволени хора и доста връзки приключват именно поради тази причина. Лош партньор в леглото - чао чао... А сега си помисли дали ако 1 мъж си върши добре работата при секса една жена ще тръгне да му изневеряваНе исках да кажа,
Това си е наше лично право. Това ни е природата. Както и вие лицемерничите и лъжите за щяло и нещяло така и ние искаме да ви е*ем. Нека ти кажа нещо. Едно момче достига до ерекция още в утробата на майка си. Как да не мислим с долните глави...Но знаеш ли кое е най парадоксалното? Че вие го знаете това и пак се пускате лесноМъжете искат да задоволят своя нагон!
Нека повече не се отклоняваме от темата.
"А сега си помисли дали ако 1 мъж си върши добре работата при секса една жена ще тръгне да му изневерява" Да дори и да си върши добре работтата пак би изневерила, защото иска разнообразие и и е писнало от монотонното правене на секс с един и същ партниор.Да не съм съгласна и това си е моето лично мнение!и МЪЖЕте изневеряват по същата причина, да докажат себе си, че стават още, за поредната бройка и така нататък...
...
Да си върши добре работата не се състои само в докарването на жената до оргазъм. Точно в това се състои доброто вършене на работата, да има всеки път разнообразие което си е напълно възможно. Зависи от мъжа. Един мъж винаги е бил предостатъчен за една жена, но една жена никога не би задоволила един мъж. Ние искаме още още още завоеванияДа дори и да си върши добре работтата пак би изневерила, защото иска разнообразие и и е писнало от монотонното правене на секс с един и същ партниор.![]()
![]()
Да си върши добре работата не се състои само в докарването на жената до оргазъм. Точно в това се състои доброто вършене на работата, да има всеки път разнообразие което си е напълно възможно. Зависи от мъжа. Един мъж винаги е бил предостатъчен за една жена, но една жена никога не би задоволила един мъж. Ние искаме още още още завоевания![]()
[/quote] Да и какво искате да докажете с това?какво значение има с колко сте спалии колко са ви лапали? Е за това мъжете казват, че без секс любовта е немислима,защото мислите за първичното!
...
С времето се разбира.Ако чувствата намаляват с всеки изминал ден и се интересуваш само от материалното в нея то това според мен е просто физическо привличане![]()
Дали ? Не омаловажай секса. Чрез него човечеството се е задържало стотици години. Я попитай някоя жена над 25 год дали любовта наитина не е немислима без секс. Явно си на 15-16 год и си мислиш че любовта се състои в това принца на бял кон да те открадне и да те отведе в страната на чудесата. Стига си говорила за мъжете това и онова. Казваш факти които са си така от много години и са всеизвестни. Ясно е че избиваш комплекси....Е за това мъжете казват, че без секс любовта е немислима,защото мислите за първичното!