- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въэможно ли е
Эдравейте!
Пиша ви,эащото искам да получа мнинея.Предварително благодаря,эа които.
Ето какво е положението.От иэвестно време си пиша с едно момче в интернет.Доста сме си говорили.И сериоэни и не чак толкова сериоэни неща.И доста се привърэах към него.Энам,че эвучи странно,но е така.пък и всъщност какво толкова странно?Все пак общуваме,говорим си,нормално е в един момент да го почувствам блиэък.Неэависимо от това,че не сме имали пряк контакт.Но все пак ми е странно,чудя се това въэможно ли е..
Не сме от един град,но скоро той ще дойде да ме види най-вероятно.Горя от нетърпение,сеедно ,че предстой някакво голямо събитие!Абе,не энам,моля ви дайте някакви мнения![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Абе нормално е, но не е нормално да си толкова щастлива заради 1 непознат, колкото и да сте общували до момента той е непознат за теб! Определено няма да спечелиш от тази връзка.. не тай толкова надежди и не се привързвай толкова много, защото няма да излезе добър край от това!
П.С: От личен опит го знам!![]()
да,нормално е.контакта ти с него е предизвикал интерес към него като 4овек,4ието лице дори не си виждала.и сега изпитваш по-скоро тръпка да видиш кой е въпросния 4овек зад клавиатурата,с който сте си казали толкова много...
ъъъ, то е нормално, ти сама си каза, че ти харесва да си пишеш с него, ама според мен от връзки, започнати в интернет рядко нещо излиза... от личен опит.
И аз се бях привързала към един, и той дойде в моя град (макар и не точно заради мен), обаче като се видяхме се оказа съвсем различен. Ест при теб може да е различно, но ти го казвам, да имаш едно на ум, ако още нямаш...![]()
Когато Калигула вкарал коня си в сената, всички коне в Рим се окуражили.
Феликс Кривин
Razbirase 4e e normalno vse pak ti ne si go vijdala do sega, a tolkova vreme ste si 4atili i ti go 4uvsva6 mn blizak. Tva e napylno normalno spox. Pyk koi li znai moje i ne6to da izleze![]()
mali macka v aboslutno, ama naistina absolutno sushtoto polojenie sum !!!! nqma nishto stranno spokodaje e mnogo gotino 4yvstvo
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Abre to gotino, ama posle da ne se oparite!![]()
Shtoto az se oparih 3 meseca, edvam go zabravih tva vsichko... Sia 1 fr e v syshtoto systoqnie daje po-zle... Ne vijdam koe mu e gotinoto.. Ama vasha si rabota.. do do vreme, shte se radvam ako gresha...
Винаги има много възможности
На мен преди време ми се случи абсолютно същото.. Още от първия ден когато си писахме го почувствах адски близъкСупер яко ни беше като си писахме и т.н. Той също не беше от моя град и дойде заради мен да се видим. И така.. видяхме се, ходихме година и нещо и накрая скъсахме поради причината, че... не се виждахме толкова често колкото на него му изнасяше.. както и да е.. просто ти казвам от личен опит к'во може да стане.......
Изобщо к'во да ти кажа.. Все пак си зависи и от годините за такава връзка от разстояние ( казвам го в случай, че като се видите, нещо се зарибите - имай си едно на ум за всичко ) , защото както той ще идва при теб, така и ти ще е добре да ходиш при него.. Разбира се, ако имаш тази възможност. Хубаво си помисли и ще решиш к'во да направиш като се видите.. Ако изобщо стане, защото.. както казах по горе - винаги има много възможности, кой знае к'во може да стане.. Може и да те лъже, че ще дойде.. незнамАйде спирам, че влязох У филмЪ
Ако има нещо пиши ЛС
![]()
~!1912!~
бе и аз така си писах с 1 момче доста време...мн си го харесах и после се окоза че е фр на мой фр и се видяхме и се разочаровах тотално...смисъл...знам,външ ия вид не е толко важен ма просто...1-беше МН нисък,грозноват и т.н. и тотално се разбих...а бях почнала вече да изпитвам нещо и стана мн кофти :S .........пиши като се видите![]()
+1Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?
такива връзки са обречени още рпеди да започнат![]()
нямам повод да сънувам....
Нормално е да изпитваш всичко това, и аз съм го изпитвала... Наистина прекрасно чувство, но пък... винаги и едно огромно разочарование, че може и повече от едно... може би повече и от две... Абе общо взето тези запознанства не водят до някакви прекрасни моменти, които след време ще си спомняш с усмивка и до продължителни и щастливи връзки, но пък може и да имаш успех, знам ли... От личен опит ти казвам, не влагай излишни чувства![]()
Изпадала съм в такава ситуация и ДА нормално е ;]
ДА не говорим, че сега това момче учи в моя град и е един от най-добрите ми приятели...Какво имате предвид под "той е непознат" какво прави според вас един човек познат?Познат не ти става някой, когато ти каже "здрасти аз съм Пешо", а именно когато поговорите и започнеш да опознаваш характера му. ;]
Еми, по-добре от това не може да бъде.Ти знаеш, че винаги трябва да си имаш едно на ум, но определено се надявам всичко да мине добре.Ако момчето е свестно и ти харесва начина, по който разсъждава и говори, ще е много хубаво.
Ами добре... хубаво ще дойде да те видиАма да знаеш - не винаги човекът ще е същият, като по скайпа
![]()
Абе то е възможно .. ама ... Ако дойде и на тебе ти хареса много , в смисъл ти сигурно имаш негови снимки - няма как, но като дойде и ако се влюбиш в негопосле ще ти бъде много гадно... Така че моето мнение е по-добре да му кажеш да не идва.
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
съгласнаПървоначално написано от sapphirr
![]()
offline forever!
mhmm от такива зарибявки и аз съм изпатила... дори го запознах с една моя фр която му даде номера миПървоначално написано от mm...
той го беше дал на майка си и тя ми звъни и ми вика снаха ми незнам кво0.. и аз и викам не съм ти снаха ня се омъжвам на 16 тя вика споко бе нии ща изчакаме и аз к0 да кажа говорих малко с нея и накрая и викам ам глей к0 остаай ме че ше върва в полицията и тя вика глей ко путкъъ аз си седа тука с любовника и си играя билярд пия си уиски а сина ми е адски богат нз си колко хотела имаме и моиее си има сяка.. (въпросното момче беше също на 16
) oт тогава си смених номера и повече не чатя в mIRC