- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем.
znach moqt problem e takuf 4e mi kazaha 4e edno momi4e me harecva mnogo i az za cv.Valentin i podarih podaruk i ca neznam dnec ne q vidqh v dackalo i neznam kakvo da pravq az cu6to mnogo q harecvam ako mojete pomognete mi molq viza6toto neznam kakvo da pravq
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
obi4am mnogo Gruckoto pitie Uzo
Хм , ми според мен трябва да и се обадиш по тела , да я поканиш да излезете заедно и да си поговорите за чувствата си ! Късмет!
ne moga da razbera kak moje d api6ete takiva ne6ta, bez sami da stignete do izvoda?estestveno 4e trqbva da q potursi6
Първоначално написано от ™G-Baby™
Saglasna sam s po-gornite komentari![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
m ...nie s kakvo da pomignem?!prosto ili iz4akai da q vidi6 i obarni vnimanie na izrajenieto i kat te vidi ili i zvanni
![]()
aidi dano skoro ste zaednu :P
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
dobre de no ako kajem 4e me e malko sramkakfo da pravq az po telefona moga da i zvunna no neznam cled tfa kakfo da pravq
obi4am mnogo Gruckoto pitie Uzo
ако махнеш тоя аватар може и да пиша нещо по темата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щое тузаро ти да не си нацист
абе имам някви такива наклонности, ама и е тъп тоя аватар като се има предвид, че под тоя симвул е направено много за Германия и света
Тцтцт само пък за света е направено много.....убийството на невинни хора е голям принос за света...а пък в годините след 2рата Световна на дали някой в Германия е мислел, че тоя болен мозък е направил нещо за тях...
А по темата - ами като и се обадиш по телефона - говори!:P
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Всеки си има мнение...Първоначално написано от sweet_sorcerer
дам....ти не си ли съгласен, че като се обади по телефона трябва да говори??!?!...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
айде верно го махни тоя аватар пък после искай съвет за решаване на "проблема"
Абе може и да мълчи, то с такъв аватар...Първоначално написано от sweet_sorcerer
Прав е,само дет всичко тва е постигнато по ебаси начина,щото е бил изрод-гений...Първоначално написано от sweet_sorcerer
гений може за изрод не съм съгласна.По скоро е бил най-желания мъж в германия по онова време.Първоначално написано от SmeX
![]()
![]()
Кво като е най-желан,то и са да има некой дет да избива всички и ти ще искаш да си му курвата или "жената"
мм не е баш така.И Сталин е избил даже повече пък не вярвам някоя да е умирала за него
Умирали са те..освен да му лижат гъза др не са умирали да правят..само и само да са на сигурноПървоначално написано от MartyParty
12-13 годишен?![]()
Щом ти я харесваш, и тя също - по-добре не може да бъде.Като я видиш се опитай да махнеш, колкото се може повече притеснение и да говориш нормално.Покани я да излезете някъде, за да може да стане нещо повече.
всеки се спасява както може бе...инстинктПървоначално написано от SmeX