.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Бе ние бяхме същите като тях.. разликата е, че те са разпуснати и могат да си го показват както си искат и да го правят.. пък ние бяхме с повече контрол и остатъци от страх.

Той не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!
    Обратното е - лудия е тоя където я яде , защото аз мога ти дам баница с лайна
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    sofia

pfffffffffff

nema i kak da e po drug nachin sega sichki samo za tva govorat i e normalno i malkite da prihvashtat zdravo abe mani ne mi se govori
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

почти на 16 съм и веднъж бях избазикала маика казах и че съм правила секс и тя направо побесня!! ... след това и казах че не съм и всъщност съм се избазикала тя тръгна да разправя че щяла ме води на лекар ала бала .. абе смех еи за тва нема и кажа кат стане .. е на тати мн ясну че ще кажа но на маика .. аПсУрТ! а тези които се **** на 13 14 годинки .. не знаят какво искат или прсто го правят щото нали знаеш че сега така е "модерно" ... пф лапетии вскякфи ..

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Бе ние бяхме същите като тях.. разликата е, че те са разпуснати и могат да си го показват както си искат и да го правят.. пък ние бяхме с повече контрол и остатъци от страх.

Той не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!
    Точно така е \/

Град
    София най-голямото село в БГ
    V kraina smetka 4ovek ne moje da jivee bez da obshtuva s hora ot protivopolojniq pol nali? Pri obshtuvaneto minava vreme i vsqkakvi misli zapo4vat da minavat prez glavite ni
    Vyzdyrjanieto e do togava dokato 4ovekyt ne se 4uvstva gotov da go napravi.. no ne razbiram tezi koito se ebat samo zaradi sexa ne zaradi 4uvtsva i.n.t! Daje ima i hora koito ne se 4uvstvat gotovi no go pravqt zashtoto gadjeto im bi moglo da gi zareje?!! Emi ako ne se 4uvstvash gotov ne zapo4vai Ne slu4aino sexa e visha forma na lubov.. mnogo ot teenovete sa izkrivili tova ponqtie Ima mnogo mladeji koito se ebat samo za kefa?! Kef kef.. ami 4uvstvata kade sa??!
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си