- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие как мислите.. ? :)
Здравейте!
Ами ситуацията е следната.. Момчето, което харесвах преди време и продължавам да харесвам.. от скоро ме подпитва дали тва все още е факт, и не само той, също и негови приятели. Не знам с каква цел го прави, при условие, че когато разбра ми обясни, че той не ме харесва и няма начин да се получи нещо... Можеби заради това, че още го харесвам имам някакви надежди и точно заради това, искам да ви попитам вие как мислите, защо ме подпитва за това какво чувствам сега.. дали ги имам тези чувства още.... ?
Благодаря ви предварително за отделеното време!![]()
Като момче мога да дам 2 причини...
1-Премислил е всичко, напрегнал се е малко и е решил, че си струваш
2-Иска секс и мисли, че щом още имаш чувства, тогава си нищо работа..
Не се убиждай...нищо лично..![]()
Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?
Съгласна съм с Skoklev, обаче при положение,че си мисли, че може да му пуснеш, т.е не си на 12 - 13 години....Може и наистина да те харесва..Моя съвет - прати някоя твоя фр да го попита или се допитай до някой от неговите фр за който знаеш, че няма да те излъже...Айде и успех![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Хм, а защо изключвате и варианта, че можеби иска да се подиграе с чувствата ми, щот 1вия път, като разбра за тях, просто се отдръпна.. и нищо..
Това е добър въпрос
А защо мислиш, че не иска да го направи така както ти казах..секс
Иначе ако споделиш малко повече би било добре..от гледна точка на това кой колко конкретно би те посъветвал
Пак казвам- не агитирамМоже и да е премислил нещата и да е променил мнението си за теб..просто не го вярвам много-много..
Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?
Ами защото съм говорила с него преди време на тази тема, думите му бяха, че има време, а това не бе отдавна можеби преди год. Пък и аз съм на 15, а той на 16..![]()
А това с променянето на мнението, мисля че едвали е така, щот той до сега е имал добро мнение за мен, даже искаше да си останем фр, но аз тогава може да се каже, че отказах това.. Можеби имаш предвид да е променил гледната си точка за нещата, но едвали.. и аз не знам .. затова и питам вас..
Иначе какво по-подробно да ви кажа.. той доста ме ухажваше, после утихнаха нещата и почна с някви намеци, а сега наскоро ми каза, че нищо не ми е обещавал, нито е искал нещо от мен.. И аз не мога да го разбера..![]()
Може би и той не знае как да подходи ... Или не е сигурен в нещо.
Рядко се случва момче да не знае какво иска .. но увиИма и други възможности ...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
az ako bqh na tvoe mqsto 6tah da mu kaja, 4e ve4e mu e minalo vremeto..se pak toi kat ti e kazal 4e ne te iska, ti si momi4e..moje6 da imash drug..a kato mu kajesh taka moje da go razdraznish i da go nakarash po nqkakyv tvoi na4in da ti4a sled teb :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
може пък да те харесва, щом те пита още ли го харесваш. От една страна познавам момчета, дето постоянно си менят мнението и незнаят какво искат. Едно момиче каза на момчето което си харесва и той и се подигра мн гадно, после пък какво ли не даваше само да я види. От друга страна може да иска "нещо друго" от теб. Ти сама трябва да прецениш, ние незнаем какъв характер има той.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
има 2 варианта:
1.целта е гавра(което се съмнявам,4е ще ти хареса)![]()
2.сега мисли по друг на4ин и понеже знае за 4увствата ти отпреди и се колебае за настоящите,не есигурен дали няма да се изложи ако те пита направо.така,4е вместо да коментираш 4увствата си пред тоя или ония фр,го питай направо (без видими емоции,а с каменна физиономия) :"Ааа,мене ме интересува,за какво е тоя леко закъснял интерес,може ли да ме просветлиш,ако не е правителствена тайна"
Еми,може да е эапочнал и той да иэп4итва нещо към теб.Това,че преди време не е било така,не эначи,че эавинаги ще си остане така.И все пак не питай нас,а него.
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от Clara_
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
отиваш при него питаш го :"ей,келеш казвай какво искаш от мен?" не пращай други,не си малка.Нека на теб ти даде обяснение,защо трябва да се правиш все на срамежлива,отивай питай го,нека ти каже и тогава ще знаеш. Ама се постарай да изглеждаш сериозна и строга а не влюбена и тъпа
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
след "ей,келеш.." най-много и да отнесе едно "ооо ,абе я си еби капаците"или сорта и после рев...