Първоначално написано от
the-gaby-girl
Много странно нещо ми се случи днеска...за някои тъпня...нз ...
таа както си бяхме в кафенцето до даскало аз си чакам на опашката а 1 съученик си държи хотдога и не може да си отвори майонезата и моли своя фр но тои е зает и аз му го отворих и след няколко секунди му казах "Казва се мерси" и той "да,зн. щях да ти кажа." ииииии от днеска наобяд само за тфа си мисля и за него и от тая тъпа случка даже при мисълта ми се опреобръща корема...ма ...той е някав...сега сме 8 клас и се познаваме от сравнително малко време а и не сме си говорили кой знае кво...само съм мъ казвала отг на тестове и съм му помагала в контролни...вендъж му бях изкарала 6-цата и г-жата се усети и само се поглеждахме и подхилквахме....
той има близнак и имам чувството че са адски различни...т.е. моя "той" е мн. по як от своя близнак но тва няма значение
таааа тука нямам точен въпрос мааа...да си кажете мнението...той изобшо не е мои тип от това което съм видяла досега, но може би не го познавам........таа харесвм ли го или само така си мисля...отговорете,ако,да речем сте на мое място
10х
Брей значи си му подала майонезата и си се влюбила в него аре стига бе как и при мене не дойде някое момиче да ми отвори майонезата и да се влюби в мене ...