- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия ви път ...
lelel hora po4ti na 13 sam noO mi se pravi seks .. imam niakolko predlojeniq no me e malko strah ... HeLP me pLs
1-во от ника ти разбирам що за момиче си.
2-ро кат ти се ебе оди си намери батко и готово.
Ako te e strah nai-dobre nedei![]()
Eating isn't cheating - Arnold
И как искаш да ти помогнем да ти изберем е*ач ли?
Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XAAXAaxxaXxA tova be6e dOoOOOooro...
ebi sa e -> kat ima6 predlojeniq.. vazpolzvai sa be.. ebasi![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми като искаш прави, ние кво да ти помогнем
п.с.
"Ахх, че как на 13 съм, другите вече правиха, остаряяях"
Тццц как може такова нещо.
кат ти се ебе еби се ама гледай момчето/момичето да е свясно и да можеш да му имаш доверие се пак си на 13![]()
Malkata ti razli4ava6 li koga ti se qde i koga ti se ebe????![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
![]()
![]()
wow na 13 ti de si huknala e? e pak dobre 4e nesi se proebala na 11 ili 12
emi re6enito obrzovai se i si nameri nqkoi da te oprai i tolkoz ina4e dr variqt sama se opravi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
![]()
Moje li da si zam1l4a
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Още утре да отиваш и да пускаш на някой батко. КАК УТРЕ, даже ся веднага... тръгвай да търсиш е*ач... Изоставаш с модата ... Момичетата на твоята възраст чакат 3то дете, а ти? Как може такива неща ...![]()
![]()
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
аве пикло! като си го написала тва "почти" на 13 не те прави по-голяма! ти си на 12 години! а знаеш ли кво значи това?? че си ДЕТЕ! а ако почнеш още от сега да се ебеш след няколко години ще си се превърнала в долна курволетина, дето половината квартал я е ебал! НЕ ЗАПОЧВАЙ ОТ СЕГА, А СИ ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО!
Първоначално написано от ville baby
kusno e ve4e da my se kaje na tova Dete,6tom ve4e misli kak da go napravi
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Доста грубичкоПървоначално написано от ville baby
Аз поне не я обидих
![]()
Иначе си напълно права !
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Spored mene ti se iska da si kato "drugite" prosto. Q se zamisli iskash li go? Ako go iskashe nqmashe da te e strah. No tvoq si rabota, vseki si troshi glavata na svoq otgovornost.
male male...po4ti 13god
xax
mn golqma bi
mi moity momi4e az po-dobre da ne komentiram,ama zamisli se ako go napr sea i ob1rka6 4oveka ko 6i pr...6i s1jalqa6 4e si go napr s nepodhodq6tiq 4ovek i to na 13..yps de 12,o6te nqa6 13,a katy porasne6 o6te malky ve4e 6i zn ko pr naistina
mi ko da ti kaja-ne se s1rdi ama ti o6te nz dali ti sa pikai ili dali ti sa ebe
ama ti re6aa6...v kraina smetka ti 6i go pr
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Извинете ме за грубото изказване, ама такива 12 годишни с неразвита полова система и с цици като подкожни пъпки/асансьорни копчета за *бане ли са ?
А и такива заслужава като толкова им се чука, да ги набара някой по-надарен батко и да им покаже и болезнената страна нещата в секса.Що не пробваш първоначално анален секс, като че ли ще е по добре![]()
ibasi. e kfo kat se pro*** na 12 we ?
ei, macko, q si dai nomera na LS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Земи си поиграй още някой друга годинка с куклите и тогава мисли, затова как да те наебе някой батко ...
Тцтцтц....накаде тръгна света....![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Почеши се отдолу и ще ти мине![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
abe verny tva e dobra misal beПървоначално написано от lussi
ne se bqh se6tala za straha
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
БОЙ lussi си го каза![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
abe vie edva prohozhdate i pochvate da se lupate shti se zavie be momi4e![]()
![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si