- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичате ли математиката?
Нито я мразя, нито я обичам. Като седна я научавам, но има много трудни неща.
Обичам я.Тя е много важна за мен,смисълът на живота ми.Състезанията и първите места,всичко. :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Мразя я !!!
Най-гадния предмет
само геометрията я обичаааама за алгебрата ме мързи да смятам
ама и по двете имам 6 ~~> учА в Математическа гимназия ако има значение
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
WOW OBUJAVAM QQQQ tva e edin ot predmetite koito mi vurvqt
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Хах и мояПървоначално написано от elsy
Преди така я обичах а сега я мразя
По-всичко друго успявам да си науча но по-математика с големи мъки а и все още неразбирам някой неща
![]()
![]()
![]()
Не,не я обичам,защото не я разбирам.Даже съжалявам,че съм пропуснала много и вече не мога да наваксам.Сигурно щеше да е много готино да я владея-това си е цяла вселена...Уви,късно е и сега не я обичам.![]()
кой клас си 6-7? до там тряя да се знае ,ама като почнеш да учиш глупости на търкалета ,а даскалта ти е по-тъпа от гъз вече не трябва да се учи.айде до 7 ми клас учищ колкото да можеш да си сметнеш поръчката ,ама нататък с тия синуси и огрооомни уравнения пълни с ненужни неща дето в живота никога ,ама никога няма да ти потрябват съжалявам ,ама тва си е най-тъпия предмет и трябва да се изучава само от хора ,които ги влече от 7ми клас нагоре ,а другите да си щракат с пръстиПървоначално написано от djudjutu
да,особено алгебра
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ами обичам е силна дума, но особено геометрията ми допада.
Don't worry, be happy!
да харесвам математика ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мразя всеки един атом от тригонометричните глупости, които учим. Математиката е лесна до определено ниво, след това става ад.
ннай-шибания и гаден предмет
Т'ва ми е любимия предмет![]()
Математика-БЛЯК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя я от дъното на душата си...
Любимия ми предмет е литературата![]()
![]()
![]()
Преди я обожавах,имах най-жестоката даскалка наистина...но вече го мразя то предмет покрай новата учителка...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Мразя яяяя...голяма тъпотия е математиката,като се замисля че ще ни трябва в живота,но на кого му пука..бахти нерви ме..
И заради нея шибанячката няма да ходя на концерта на Металика..
Арггхххх..![]()
London Tipton
Ами с тва кандидатствам.Математика,физика,ако не др то поне са интересни
![]()
Не ама имам 6 с преписване, даскалката яко можеш да я моташ.(Да е жива и здрава)
Some things are better left unsaid!
НЕЕЕЕЕЕ,изобщо не я харесвам.Госпожата ме кара да малча,а пък и аз наистина,ама наистина нищичко не хващам....![]()
Just haters make me famous! εĭз
Математиката ми харесваше до 9клас
Сега в 10ти тия алгоритми и тая тригономертия ми ебават майката от всякъде
Но сестра ми са е 7ми клас.....и мн се кефа на математиката йвъобще според мен 7ми клас си е най-готин...почти всички предмети тогава са най-инт
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL