- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на отчаяни самотници или Какво ще правите сам на 14-ти?
Аз съм сама и на 14-ти нз какво ще правя..ние празнуваме Трифон Зарезан на 1-ви февруари..така,че на 14-ти ще виждам само усмихнати и влюбени визиономии на мъже,носещи цветя,а аз ще гледам тъжно =/
Е, зависи как гледаш на нещата. И аз ще съм сама, ама не съм се сдухала. Сигурно ще предложа на няколко необвързани приятелки да си излезем по женски![]()
Не ме грее, и аз съм сама на 14ти, но така ми е по-добре... Може би ще празнувам Трифон Зарезан с фр-та на по чашка хубаво домашно винце...
aaz pak shte rabotq na 14i shte sam sred vlubeni dvoiki ako pak dopadna
na nekoq nevlubeno momiche shi ima boi sled 12 chasa ;] xa (rabotq kato sevitior
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Какво да ти кажа ... и аз ще бъда самичък. По принцип живот и здраве ще пътувам, но и да не пътувам - пак ще съм си самНе че не ми е през к*ра да, ама бих бил по щастлив да имам някоя мацка до себе си ... да усетя магията на 14- февруари, както се казва
![]()
ами както е тругнало май тая година ще е първта от доста време дето ще съм сам,ама пък ко да се праи...се ш се намери кво да се прави![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
+1Първоначално написано от DiTko^
Ама нищо де, нали съвпада с Трифон - ще има какво друго да се празнува. Все пак не всичките ми приятели имат гаджета.
Намерете си бе...
mi i as 6te sam sapa - puk 6te praznuvam s vlubenite![]()
![]()
![]()
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Сигурно ще съм сама и на този Свети Валентин ... но тва не ми пречи да си прекарам готиноСвикнала съм си да съм си самичка... преживяла съм го ...
![]()
Сама , самано се радвам
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Сигурно ще съм сама и на този Свети Валентин ... но тва не ми пречи да си прекарам готиноСвикнала съм си да съм си самичка... преживяла съм го ...
![]()
Аз ще съм в някое кръчме.. хаха..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Моя 14ти ще започне на 15 и ще е 3 дена.Надявам се да си изкарам добре,а тези които са необвързани да съберат някоя компанийка и да се напоркат
.
Аз незнам аз както винаги ще съм си сам на 14-сти ...аз съм си свикнал сам ... нз сигорно ще ми е някфо тъпо ... без това съм до 18:10 на даскало ще излезя сигорно с фр ще се разхдоя ще съмс духан и общо всето ще стане маса тъпо .... няма да усетя ,че ще има празник
![]()
сам .. улях са да го пиша![]()
+1 i az vinagi sum sam na 14-ti =/ ve4e po4vam da go mrazq toq denПървоначално написано от DiTko^
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ами самичка ще съм ама ще се натряскаме някъде с приятели - Тфа поне го можем!![]()
![]()
Първо да отговоря по темата - и аз ще съм сама. Обаче за разлика от другите, няма нито да се напивам (което в много случаи се прави, защото не можеш да бъдеш с този или онзи), нито ще плача.
Ден на влюбените... като си влюбен, всеки ден е такъв... А аз съм влюбена![]()
И последно - дори и да имах с кого да прекарам Св. Валентин, нарочно нямаше да го направя на 14, може би на 13, така напук на всички![]()
А на тези, които ще го празнуват все пак - весел празник!![]()
Да 80% [ 29 ]
Не,да ти е гадно 19% [ 7 ]
тези резултати са трагичнии аз ще съм сам
![]()
и аз естествено ще съм сама..мамка му..
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
ami da i az 6te sum sama..kolkoto do tova 4e si praznuvala na 1 trifon zarezan to ne pre4i da go praznuva6 o6te vednuj xaxa :P
Ооооххх какъъвв Трифон Зарезан ще вкарам не е реалноооо![]()
![]()
Сама, с бутилката ахахах.
Сигурно ще се запива с някоя приятелка.
Свети Валентин е ебана работа.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
16 години бях сам..мисля да си хвана вече курва и да се изчукам писна ми![]()
![]()
..не разбира се..мисля че съм намерил любовта ..
![]()