.

Виж резултатите на анкетата: Сам/а ли сте?

Гласували
236. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,да ти е гадно

43 18,22%
  • Да

193 81,78%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 123

Клуб на отчаяни самотници или Какво ще правите сам на 14-ти?

Аз съм сама и на 14-ти нз какво ще правя..ние празнуваме Трифон Зарезан на 1-ви февруари..така,че на 14-ти ще виждам само усмихнати и влюбени визиономии на мъже,носещи цветя,а аз ще гледам тъжно =/

Е, зависи как гледаш на нещата. И аз ще съм сама, ама не съм се сдухала. Сигурно ще предложа на няколко необвързани приятелки да си излезем по женски

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не ме грее, и аз съм сама на 14ти, но така ми е по-добре... Може би ще празнувам Трифон Зарезан с фр-та на по чашка хубаво домашно винце...

aaz pak shte rabotq na 14 i shte sam sred vlubeni dvoiki ako pak dopadna na nekoq nevlubeno momiche shi ima boi sled 12 chasa ;] xa (rabotq kato sevitior
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Град
    Монтана
    Какво да ти кажа ... и аз ще бъда самичък. По принцип живот и здраве ще пътувам, но и да не пътувам - пак ще съм си сам Не че не ми е през к*ра да, ама бих бил по щастлив да имам някоя мацка до себе си ... да усетя магията на 14- февруари, както се казва

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами както е тругнало май тая година ще е първта от доста време дето ще съм сам,ама пък ко да се праи...се ш се намери кво да се прави
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от DiTko^
    бил по щастлив да имам някоя мацка до себе си ... да усетя магията на 14- февруари, както се казва
    +1
    Ама нищо де, нали съвпада с Трифон - ще има какво друго да се празнува. Все пак не всичките ми приятели имат гаджета.

Намерете си бе...

mi i as 6te sam sapa - puk 6te praznuvam s vlubenite
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Сигурно ще съм сама и на този Свети Валентин ... но тва не ми пречи да си прекарам готино Свикнала съм си да съм си самичка... преживяла съм го ...

Град
    Blondeland
    Сама , сама но се радвам
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Сигурно ще съм сама и на този Свети Валентин ... но тва не ми пречи да си прекарам готино Свикнала съм си да съм си самичка... преживяла съм го ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз ще съм в някое кръчме.. хаха..

Животът е адът описан в Библията!

Моя 14ти ще започне на 15 и ще е 3 дена .Надявам се да си изкарам добре,а тези които са необвързани да съберат някоя компанийка и да се напоркат .

Аз незнам аз както винаги ще съм си сам на 14-сти ... аз съм си свикнал сам ... нз сигорно ще ми е някфо тъпо ... без това съм до 18:10 на даскало ще излезя сигорно с фр ще се разхдоя ще съмс духан и общо всето ще стане маса тъпо .... няма да усетя ,че ще има празник

сам .. улях са да го пиша

Цитирай Първоначално написано от DiTko^
    Какво да ти кажа ... и аз ще бъда самичък. По принцип живот и здраве ще пътувам, но и да не пътувам - пак ще съм си сам Не че не ми е през к*ра да, ама бих бил по щастлив да имам някоя мацка до себе си ... да усетя магията на 14- февруари, както се казва
    +1 i az vinagi sum sam na 14-ti =/ ve4e po4vam da go mrazq toq den

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Ами самичка ще съм ама ще се натряскаме някъде с приятели - Тфа поне го можем!

Град
    Варна
    Първо да отговоря по темата - и аз ще съм сама. Обаче за разлика от другите, няма нито да се напивам (което в много случаи се прави, защото не можеш да бъдеш с този или онзи), нито ще плача.
    Ден на влюбените... като си влюбен, всеки ден е такъв... А аз съм влюбена
    И последно - дори и да имах с кого да прекарам Св. Валентин, нарочно нямаше да го направя на 14, може би на 13, така напук на всички
    А на тези, които ще го празнуват все пак - весел празник!

Да 80% [ 29 ]
    Не,да ти е гадно 19% [ 7 ]

тези резултати са трагични и аз ще съм сам

и аз естествено ще съм сама.. мамка му..
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ami da i az 6te sum sama..kolkoto do tova 4e si praznuvala na 1 trifon zarezan to ne pre4i da go praznuva6 o6te vednuj xaxa :P

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ооооххх какъъвв Трифон Зарезан ще вкарам не е реалноооо Сама, с бутилката ахахах.
    Сигурно ще се запива с някоя приятелка.
    Свети Валентин е ебана работа.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

I az 6te sum si sama...

16 години бях сам..мисля да си хвана вече курва и да се изчукам писна ми ..не разбира се..мисля че съм намерил любовта ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си