- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Получи се недоразумение, докато бях на купон.
Хаха...каквото и да каже ,няма как да го докаже. Да не говорим ,че това,че се е напила до неузнаваемост няма абсолютно нищо общо с теб.
Сетих се за ова което ми се случи тия дни.Беше...подобно.Една мацка тръгнала на парти в блек бокс.То всъщност е тази вечер,но тя не искала да взима нищо на място,а по-рано.Взе го тя,но общо взето не могла да го укрие 2 дена и техните я хванали,та тя се постарала да ми даде телефона ,като явно ме е посочила като първоизточника на проблема/о ,колко съм зла/Направо като чух гласа на майка и,се сетих за мен-за това какво ли не правех преди години,за да се измъкна от наще и да хвърля вината на друг.Та казах и на жената,че ако ще да ме издири по регистрационен номер на парите които ми е дала дъщеря и,ако ще да ме проверят съм си изиграла ролята отдавна и не се притеснявам кой знае колко.Щом съм чиста,всичко е наред.Казах,че аз лично не бих се занимавала с който и да едруг,след като сама дъщеря ми посяга към такива неща.
П.П. И ДА-не съм казала нищо нередно,в поста ми не се споменава за какво точно става дума.Може да са дъвчащи бонбони и техните да се притесняват за здравето на зъбите на дъщеря си.: )
Та искам да кажа,поотупай се от брашното,и не му мисли много.А като се сдухваш,просто следващия път не се прави на интересен .
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'